Álomszép fotókon pózolt Vajna Timi

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi kép fotó Danics Dóra Gasztroangyal lóverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi úrinőként jelent meg Andy Vajna felesége azon a fotózáson, amely egy lóversenypályán készült.

A lovasderbi a felső tízezer sportja, Vajna Timi pedig ennek megfelelően igazi dívaként pózolt. A fotók a Gasztroangyal Fesztiválra készültek, amit a Kincsem parkban tartanak, és az eseményhez készült képeken lóversenyhez illő öltözetben fotózták Timit, Danics Dórát és Szamosi Donáthot.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Derbyre elengedhetetlen a kalap" – írta a kép mellé Timi.

Forrás: Instagram/Vajna Timi
Bréking! Szemöldöke van Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/trend/20150609-cinthya-dictatornak-fotoslanynak-ismet-latszik-a-szemoldoke-frufuja-alol.htmlMegtaláltuk a nap hírét, és persze kicsit meg is mosolyogtuk, mert mi eddig nem vettük észre, hogy Cinthynek ne lenne szemöldöke – de állítólag most lett. Éljen!Trend--Trendvilág! Nemzeti jelképek rúzsból kifaragvahttp://www.life.hu/trend/20150608-nemzeti-jelkepek-ruzsbol-kifaragva-amerikai-szabadsag-szobor-londoni-big-ben.htmlKülönleges alkotásokat készít rúzsokból egy művész. A miniatűr csodákat nem lenne szívünk a szánkra kenni.Trend--Micsoda ruha! Szabó Zsófi dögös feketében pózolthttp://www.life.hu/trend/20150608-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-dogos-feketeben-pozolt.htmlA színésznő csinos fekete ruciban mutatta meg, hogyan kell a kánikulában is nőiesen öltözni – nekünk nagyon bejött ez a szerelés.Trend--3 alapdarab, ami nélkül nem indulhatsz el nyaralni http://www.life.hu/trend/20150615-3-alapdarab-ami-nelkul-nem-indulhatsz-el-nyaralni.htmlHa nem akarsz túl sokat pakolni a nyaralás előtt, és cipekedni sincs kedved, akkor maradj az alapdaraboknál - íme 3 holmi, amik nélkül semmiképp se indulj el!TrendThinkstockÍgy kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--Bajuszt növesztett Madonna? Nézd meg a meglepő fotót!http://www.life.hu/trend/20150615-madonna-bajuszt-novesztett.htmlAz énekesnő, aki manapság csak botrányaival kerül újságokba, csinos kis bajuszkával pózolt legújabb Instagram fotóján.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.