Ilyen test nem létezik! - Egy próbababa verte ki a vásárlóknál a biztosítékot

felháborodás próbababa testalkat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly problémái lehetnek a belső szerveivel annak a nőnek, akiről az alábbi próbababát mintázták.

Egy brit nő, Sarah Hayter fotózta le az alábbi próbababát a New Look márka egyik üzletében. A nő teljesen elképedt a bábu testarányait látván, felháborodásának pedig Facebookon adott hangot.

Forrás: Facebook

A kép alá méltatlankodó kommentek százai érkeztek, amire reagálva A New Look illetékesei megígérték, hogy eltávolítják a kifogásolt bábut az üzletből.

Égig érő lábak és ballonkabát - Vajon Mihalik Enikő meztelenül csücsült a hajókorláton?http://www.life.hu/trend/20150523-mihaik-eniko-magyar-szupermodell-szexi-kepet-posztol-instagramjara-cannesbol.html"Viszlát, te gyönyörű Dél-Franciaország" - ezekkel a szavakkal búcsúzott a világhírű modell a 2015-ös cannes-i filmfesztiváltól.Trend--Harmónia és szépség: Cserpes Laura a természet vad leányahttp://www.life.hu/trend/20150627-cserpes-laura-a-termeszet-vad-leanya.htmlGyönyörű fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán Cserpes Laura. Az énekesnő fényképéről, csak úgy árad a nyugalom.Trend--Most akkor Dakota Johnson ismét szőkére váltott?http://www.life.hu/trend/20150627-dakota-johnson-a-szurke-otven-arnyalata-anastasia-steele-je-szoke-lett.htmlNem először számolunk be róla, hogy Dakota Johnson igazi hajmágus. Legutóbb hamarabb váltott szőkéről barnára, mint hogy kimondhattuk volna: "a fájdalom vörös szobája". Eddig rövid barnaként tartottuk nyilván, most azonban újra hosszú szőke lenne?Trend--Rá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--Salma Hayek már a kilencvenes években is a világ legszexibb nője volthttp://www.life.hu/trend/20150627-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-mar-a-kilencvenes-evekben-is-a-vilag-legszexibb-noje-volt.htmlA hollywoodi színésznő egy igazán különleges képpel nosztalgiázik Instagram oldalán, melynek láttán bátran kijelenthetjük: Salma a kilencvenes években is eszméletlenül szexi volt. Trend--Gisele Bündchen egyetlen fotón összefoglalta a nyarathttp://www.life.hu/trend/20150627-gisele-bundchen-modell-egyetlen-foton-osszefoglalta-a-nyarat.htmlA szépséges brazil modell, aki legutóbb csemetéiről és párjáról posztolt cuki fotót Apák napján, most megint alkotott. Egyetlen fényképre képes volt rátenni mindent, amivel jellemezni lehet kedvenc hónapunkat. Imádjuk!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.