Bugyik és melltartók között pózol Dobó Kata - szuperszexi fotó

Forrás: Thomas Sabo -
Dobó Kata fotósorozat szexi bugyi melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata nekivetkőzött a nagy hőségben. És milyen jól tette! Szuperszexi képek születtek. 

"Az egyik kedvenc képem a tegnap kitett sorozatból. Mára különösen aktuális, ebben az idôben ez a megfelelô viselet." - írta közösségi oldalára a színésznő. És valóban: a kommentelők és a Life.hu szerkesztősége szerint is ez a kép a legszebb. És Kata is ezen a legdögösebb. A fotót ITT nézheted meg.

Dobó Kata. Forrás: Thomas Sabo

Ilyen dögös reklámot még nem láttunk! Meztelen nők puncitáskákat mutogatnak (18+)http://www.life.hu/trend/20150722-a-damnsel-taskamarka-reklamjaban-meztelen-nok-tancolnak-es-puncitaskakat-mutatnak-be.htmlA DAMNsel táskamárka új kollekciója nem mindennapi. És az sem, ahogyan reklámozzák azokat.TrendOrigoNagypapa-külsőt villantott Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/trend/20150722-nagypapa-kulsot-villantott-pierce-brosnan.htmlAz elmúlt 20 évben Malibun élő Pierce Brosnan új filmjének forgatása miatt látogatott vissza otthonában, Dublinba.TrendAFP69 évesen is kirobbanó formában van Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150722-69-evesen-is-kirobbano-formaban-van-goldie-hawn.htmlA francia riviérán, St. Tropez partjainál kapták lencsevégre Goldie Hawn-t.TrendOrigoLesifotó: smink és melltartó nélkül sétálgat Sienna Miller http://www.life.hu/trend/20150722-lesifoto-smink-es-melltarto-nelkul-setalgat-sienna-miller-szineszno.htmlA világsztároknak is vannak rossz pillanatai. Éppen egy ilyet örökített meg egy lesifotós Sienna Miller színésznő életéből.Trend--Még soha nem volt ennyire dögös teste Heidi Klumnak - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20150721-meg-soha-nem-volt-ennyire-dogos-teste-heidi-klumnak.htmlHeidi Klum szupermodell testére jó ránézni. TrendOrigoNapirém: Courtney Love is beállt a plasztikszörnyek sorábahttp://www.life.hu/trend/20150717-minden-napra-egy-plasztikrem-ezuttal-courtney-love.htmlLassan sorozatot indíthatnánk azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik torzszülöttre botoxoltatták magukat.TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.