Most bárki beleshet Zséda és Gigi gardróbjába

Forrás: Positive Communications -
fashion week Zséda Gigi Megasztár gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak.

A két csodás hangú énekesnőben a zenén kívül egy közös pont biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat, illetve azt, miképpen lehet feldobni a hétköznapi darabokat.

Fotó: Schumy Csaba

„Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában" – árulta el a popdíva.

Forrás: Positive Communications

Gigi igazán merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja.

„Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek" – mondta nevetve a népszerű énekesnő.

A nők rémálma: az elmosódó tusvonalhttp://www.life.hu/trend/20150722-a-nok-remalma-az-elmosodo-tusvonal-larion-oscar-trukkjei.htmlImádsz tussal dolgozni, rajongsz a szexi cicaszemért, de télen-nyáron meg kell küzdened az elmosódó tusvonallal? Fogadd meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockHűha! Alig ismertünk rá Lilurahttp://www.life.hu/trend/20150728-lilu-a-boden-tonal-pozolt-napszemuvegben-es-ananaszos-pulcsiban.htmlA meseszép Boden-tótól posztolt szelfit az Instagram-oldalára a műsorvezető, akit hirtelen meg sem ismertünk a fotón.Trend--Bugyi nélkül, dominaruhában ünnepelt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150727-jennifer-lopez-bugyi-nelkul-dominaruhaban-unnepelte-46-szuletesnapjat.htmlAz énekesnő valószínűleg azt hitte, hogy brutálisan dögös lesz a 46. születésnapjára választott ruhában – pedig nevetségesen festett.Trend--Hódi Pamelát jól megdolgozták - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150727-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-kozmetikushoz-ment-es-megszepult.htmlSzépségszalonban töltötte a délelőttöt Pamela és kislánya, Natasa Zselyke - a hölgyek gyors szépségkúrán vettek részt.Trend--Elképesztő átalakulás: Lilu rövid hajra váltott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150723-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rovid-hajra-valtott.htmlA csinos műsorvezető könnyed frizurára cserélte hosszú fürtjeit. Trend--Iszak Eszti férfivadító szerelésben vízisízetthttp://www.life.hu/trend/20150722-iszak-eszti-musorvezeto-rozsaszin-testhez-tapados-kisruciban-pozolt-wakeboardozas-kozben.htmlA műsorvezető kipróbálta a vízisít, ráadásul egy igen dögös szettben tette mindezt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.