Öltözz a BuddyGuide-hoz a Szigeten - szuper szettek csajoknak

Sziget2015 stílus BuddyGuide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a fehéret és a magentát, és szeretnél te lenni a legstílusosabb a Szigeten a BuddyGuide mellett? Öltözz kedvencedhez - íme, 3 szett, ami biztosan inspirál majd!

Mi az a BuddyGuide?

A beépített kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív Buddyk és az őket mozgató önkéntes BuddyGuide-ok segítségével azok is részt vehetnek a fesztiválkalandokban, akik fizikailag nem tudnak ott lenni. A www.festivalbuddy.hu oldalon bárki beléphet a buddyba, és irányíthatja a kis nyakba kapható figura életét 17 és 20 óra között a Szigeten. ITT minden infót megtalálsz!

Romantikus kisruha Sziget-fanoknak

Virág a hajba, kisruha és kényelmes cipő - a BuddyGuide biztosan imádni fogja ezt a szettet!

1. Asos 44 euró 2. Carrera 33.124 forint 3. Zara 5995 forint 4. Roamni hajcsat 3290 forint 5. Nike 130 euró

Esős napra

Rossz időben nem hiányozhat a készletből az esernyő és a gumicsizma. Ám itt ne a klasszikus színtelen holmikra gondolj - másképp is lehet ezt csinálni!

1. Catrice 2. Topshop 45 font 3. OBag 63 font 4. Asos 24 Euro 5. ZARA 14.995 forint

Valami extra

Idén hódítanak a hosszú mellények, magentaszínben pedig különösen ütős lesz tőle a szetted. Nem is kell ehhez más, csak egyszerű fehér holmik és valami feltűnő színű körömlakk.

1. Opi 2. Topshop 22 font 3. H&M 5990 forint 4. Vans 5. Mango 8995 forint

Legyél TE a Life.hu Buddy Guide-ja!

Vicces vagy, laza, és nem állnak távol tőled a jó poénok? Szívesen buliznál ingyen a Szigeten? Legyél TE a Life.hu BuddyGuide-ja, akit augusztus 15-én szombaton délután 17-21 között kísér majd a Life.hu riportere, a poénokból pedig videó is készül majd. Ha szabad vagy 15-én, jelentkezz fényképpel és néhány sorral, miért lennél Te a tökéletes erre a szerepre augusztus 6. éjfélig az info@life.hu-ra! A levél tárgya ez legyen: Life BuddyGuide. Ha Te leszel a szerencsés, augusztus 15-én este már ott bulizhatsz kedvenc koncertjeiden, mert a BuddyGuide este 9 után már nincs szolgálatban...

Készítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshezhttp://www.life.hu/trend/20150708-keszitsd-el-a-tokeletes-fesztivalsminket-10-dolog-ami-kell-a-tuleleshez.htmlNyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. TrendThinkstockFesztivál viharban, zuhogó esőben - szerezd be a tökéletes gumicsizmát és esőkabátot!http://www.life.hu/trend/20150709-fesztival-viharban-zuhogo-esoben-szerezd-be-a-tokeletes-gumicsizmat-es-esokabatot.htmlStílusosan fesztiválozni? Mindenki erre vágyik, és bár nemrég megmutattuk az idei trendeket, a zuhogó eső és a vihar mindent felülír. Ami kell, az egy jó gumicsizma és egy esőkabát – mutatjuk is, miből válogathatsz!TrendFotó: Polyák Attila - OrigoVillámgyors fesztiválmanikűr - ezért odáig leszel!http://www.life.hu/trend/20150706-manikur-nyarra-csodas-fesztivalmanikur.htmlHa nyár, akkor a strandolás és fagyizás mellett ami még beugrik, az a fesztiválozás. Ilyenkor sorra rendezik a jobbnál jobb zenés, szabadtéri bulikat. Ma ennek apropóján egy nagyon vidám, színes, de roppant könnyen és gyorsan elkészíthető manikűrt mutatok meg!TrendOrigoKi volt a legdögösebb a Coachella fesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150419-coachella-zenei-fesztival-a-kaliforniai-sivatagban-ott-voltak-a-sztarok-ki-volt-a-legszebb.htmlMi még csak tervezzük az idei fesztiválszezont, a világsztárok pedig már túl is vannak a két hétvégés Coachellán. Beyoncétól kezdve a szupermodelleken át gyakorlatilag egész Hollywood tiszteletét tette a koncerteken, természetesen laza, mégis nagyon szexi darabokban. Mutatjuk is a fesztiválszetteket - less el tőlük néhány stílustrükköt!TrendNorthfoto5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--Farmersort és maxiruha - fesztiválozz világsztár módra!http://www.life.hu/trend/20140701-fesztivalszezon-igy-oltozz-fel-ha-fesztivalra-mesz-lesd-el-alessandra-ambrosio-kendall-jenner.htmlJúlius elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a VOLT-on, vagy a Balaton Soundon, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.