Viaszbabává sminkelte magát az énekesnő - Micsoda baki!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
baki Nicki Minaj smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj nem éppen kifinomult stílusérzékéről híres, az énekesnő általában mindent kitesz, amit csak lehet. Most azonban nem pőre öltözékén, hanem viaszbabaszerű sminkjén rökönyödtünk meg. 

Az orbitális keblekkel rendelkező énekesnő, akiről múltkor még azt találgattuk, vajon felnőttfilmet forgat-e, most sminkjével sokkolt. A festéket ugyanis olyan precízen igyekezett felvinni az arcára, hogy éppen a kívánttal ellentétes hatást ért el: ábrázata viaszbabaszerűvé változott. A hatást pedig csak fokozza merev tekintete, mellyel a messzeségbe bámul.

Forrás: Instagram/ Nicki Minaj

Már Kimi Raikönnen sem a régi http://www.life.hu/trend/20150809-az-egykor-sarmos-forma-1es-pilota-kimi-rakonnen-sem-a-regi.htmlKi ne emlékezne az egykor hihetetlenül sármos Forma 1-es pilótára, Kimi Raikönnenre? Sajnos már ő sem a régi. TrendAFPKim Kardashian cickói ismét felöltötték a latexethttp://www.life.hu/trend/20150809-kim-kardashian-fekete-latexbe-oltoztette-cickoit.htmlPontosan nem értjük, miért öltözött vámpírnak a valóságshow-sztár és nővére, Kourtney Kardashian, ám ez a lényegen mit sem változtat.Trend--Ilyenek lennének az alsónadrág reklámok átlagos testű pasikkalhttp://www.life.hu/trend/20150808-ilyenek-lennenek-az-alsonadrag-reklamok-atlagos-testu-pasikkal.htmlValljuk be, minden férfinak összefut a szájában a nyál egy Victoria's Secret reklám láttán, ahogy a nők szeme is majd' kiugrik a helyéről, ha David Beckham vagy Jamie Dornan hirdet boxeralsókat. De mi lenne, ha náluk jóval átlagosabb fickók pózolnak a reklámokban?Trend--Hová lett Katie Holmes foga? Ilyen csúnyának még sosem láthattad a színésznőthttp://www.life.hu/trend/20150808-ilyen-csunyanak-meg-sosem-lathattad-katie-holmest.htmlKi ez a foghíjas, csúnya nő, és hová vitte az igazi, a szexi Katie Holmest?Trend--Mindenkit túlragyogott Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150808-sarah-jessica-parker-mindenkit-tulragyogott-a-broadway-egyik-premierjen.htmlJó néhány évet letagadhatna a Szex és New York sztárja, annyira jól néz ki!Trend--Megbikázták Mészáros Dóráthttp://www.life.hu/trend/20150808-meszaros-dora-orrkarikaja.htmlMészáros Dóra szokatlan képet posztolt. Semmi pucérság?!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.