Bódi Sylvi egy meseszép sárga ruhában hajókázik a tengeren

Bódy Sylvi fotó hajó Görögország ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás fotót posztolt magáról a gyönyörű modell, aki éppen Görögország egyik legszebb szigetén, Zakhyntoson pihen. 

Sylvi rengeteg csodás képet osztott meg a paradicsomi környezetről, és a mesés tájról. A legutóbb egy hajóronccsal a partján láthattuk, ahol évente több ezer turista fordul meg.

Forrás: Instagram/sylvibodi

Most egy hajón készült róla egy fotó, ahogy éppen relaxál a tengeren, és élvezi a napsütést, természetesen ezt is stílusosan.

Wow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigoElképesztő! Hihetetlenül dögös nő lett a Trónok harca egykori gyereksztárjábólhttp://www.life.hu/trend/20150921-maisie-williams-a-tronok-harca-arya-stark-megformaloja-dogos-no-lett.htmlPár éve még senki sem gondolta volna, hogy a Trónok harca Arya Starkja ennyire gyönyörű nővé cseperedik majd. Trend--Salma Hayek dekoltázsa még mindig eszméletlen - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150918-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-diane-kruger-tessa-thompson-rita-ora-emily-blunt.htmlNekünk, nőknek nem nagy feladat szerelembe esni egy cipővel - ez a héten kétszer is sikerült. De jól eltalált sminkekben és szuper szettekben sem volt hiány a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Jennifer Lopez combjai bearanyozzák a hétvégéthttp://www.life.hu/trend/20150920-jennifer-lopez-a-iheartradio-music-festival-on-szexi-szettben-volt.htmlAhol JLo megjelenik, ott kő kövön nem marad. Fehér fellépőruha, fekete vörös szőnyeges szett, és sok-sok kacér pillanat fűszerezte a popdíva előadását az iHeartRadio Music Fesztiválon. Trend--Fiatalos és szexi Liptai Claudia új frizurája - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-uj-hajat-megmutatta-kozossegi-oldalan.htmlA hét kaméleonja egyértelműen Lipta Claudia, aki nemrég meg is mutatta vadiúj frizuráját. TrendOrigoHű! Egyre jobb nő Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20150919-gorog-zita-egy-forgatasrol-posztolt-fotokat-facebookjara.htmlEgy forgatásról töltött fel fotókat a Facebookjára Görög Zita. A Megasztár egykori műsorvezetője 2 gyerek után is igazi bombázó. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.