A hónap színe: a tűzpiros

Forrás: lookbook.nu -
harmónia napsütés piros outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal.

Kinek áll jól?

Szemes Nóra személyi stylist szerint minden szín akkor mutat jól a viselőjén, ha nem uralkodik, és az arcra tereli a figyelmet. A piros ugyan mind a négy színtípusnál megtalálható, de a klasszikus piros nyilvánvalóan csak a tél típusnak áll jól. A tavaszhoz a piros melegebb árnyalatai, a nyárhoz a rózsaszínes, az őszhöz a narancsos árnyalatok illenek. Ha nem a tél típushoz tartozol, de mégis imádod ezt a színt, próbáld kevésbé hivalkodóan belecsempészni az outfitedbe, vagy válaszd azt az árnyalatot, ami harmóniában van a típusoddal.

Forrás: lookbook.nu

Sportos outfit hétvégére

A sportos is lehet dögös, de még mennyire! Egy jól kiválasztott farmer, egy kockás ing és néhány kiegészítő – ennyi az egész.

1. Mango 9995 forint 2. Mango 8995 forint 3. Avon 999 forint 4. Open-Up 4800 forint 5. Ykra 135 euró 6. Vans 20 990 forint

Casual outfit munkahelyre

A klasszikus fekete helyett sokkal izgalmasabb lesz az outfited, ha kékkel kombinálod a pirosat. A rúzs pedig csak pont az i-re!

1. F&F 5490 forint 2. H&M 5990 forint 3. MAC Guo Pei 30 dollár 4. Ducsai Judit 5. Mango 13 995 forint 6. H&M 8990 forint

Csábító outfit randira

Egy randira szuper választás a piros nadrág, amit kék vagy törtfehér blúzzal párosíts. Nude magas sarkúval telitalálat.

1. Marks & Spencer 85 font 2. H&M 8990 forint 3. Asos 35 euró 4. Ferencz Vanda 5. Mango 2795 forint 6. H&M 14 990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.