Popsimutogatás modell-módra: így divathetezett Emily Ratajkowski

popsi New York-i divathét ruha fenék Emily Ratajkowski áttetsző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész ruhát választott a lengyel származású modell és színésznő Marc Jacobs bemutatójára.

Az igaz, hogy szinte már alig marad Emily Ratajkowskinak olyan testrésze, amelyet nem mutatott még meg a közönségnek. A 24 éves modell és színésznő azonban nem csupán az Instagramon olyan bátor.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Emily nemrég a New York-i divatheten tette tiszteletét Marc Jacobs showján, amelyre egy földig érő, alső részén áttetsző Mary Janes estélyit választott. Mint az okos lány a meséből: Emily mutatott is, meg nem is.

Heidi Klum smink nélkül szinte felismerhetetlenhttp://www.life.hu/trend/20160217-heidi-klum-nincs-smink-igy-is-gyonyoru-a-vilaghiru-modell-foto-a-sztarrol.htmlNagyon irigykedünk Heidi Klumra amiatt, hogy a 42 éves modell ennyire jól néz ki vakolat nélkül. Nem véletlen, hogy Heidi a mai napig a legnagyobb magazinok címlapján szerepel! TrendOrigoFeszülős fürdődresszben csábít a leghíresebb plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160219-ashley-graham-plus-size-modell-feszulos-furdodresszben-csabit-a-sports-illustrated-kulonkiadasaban.htmlA nőies idomairól híres szépség újabb ízelítőt tett közzé a Sports Illustrated magazin különkiadásában megjelent fotósorozatából.TrendOrigoVisszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--Hoppá! Szexi testfestést kapott Caroline Wozniackihttp://www.life.hu/trend/20160217-caroline-wozniacki-teniszezo-szexi-testfestest-kapott-es-egy-videoban-megmutatta-bajait.htmlA 25 éves teniszező is részese volt a Sports Illustrated nagy testfestő projektjének, amely során több híres sportolónő is megmutatta a bájait. Trend--Hölgyeim, itt az elmúlt 100 év rúzsdivatjahttp://www.life.hu/trend/20160217-az-elmult-100-ev-ruzsdivatja.htmlNem vitás, a rúzsozott ajak a nőiesség védjegye. Idén például a vér színeiben pompáznak ajkaink: borvörös, lilás, pinkes árnyalatokban. De mi alapján, és hogyan változik a rúzsdivat? Az elmúlt 100 év trendjeit összegyűjtő videó segít átlátni mindezt, ráadásul ötletekel és tanácsokkal is ellát. TrendThinkstockKatalin hercegné nem elég merész?http://www.life.hu/trend/20160217-katalin-hercegne-nem-eleg-meresz-sminkelesben.htmlÚjabb kritika érte Katalint: egy sztársminkes szerint nem elég bevállalós a hercegné - már ami a sminkelést illeti. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.