Palvin Barbara videó szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell egy elég furcsa videót készített magáról, majd megosztotta a Twitter-csatornáján. Mi történt veled, Barbi?!

Nos, aggodalomra semmi ok, és Palvin Barbi szépségéhez sem fér semmi kétség,- bár ezzel néhány rajongója nem értene egyet -,mindössze annyi történt, hogy

a modell egyik Twitter-bejegyzése különbözik a többitől.

Barbi ugyanis megmutatta humoros oldalát: a videójában a pár másodpercnyi pózolást felvátja egy mosoly, és igen, Barbi kimutatja a foga fehérjét, meg valami...Nem, nem szeretnénk lelőni a póént, nézzétek csak!

Palvin Barbi reagált az őt ért vádakra

Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan dögös modellek mellet, mint Emily Ratajkowski, vagy éppen Chrissy Teigen. A fotók láttán többen is kiakadtak, hogy a lány nem elég vékony, és elég karikás szemű. Teljes cikkünket elolvashatod itt!
Plus-size csajok retusálatlan képei hódítanak a netenhttp://www.life.hu/trend/20160223-oszinte-kampany-a-molett-modellekrol.htmlA gömbölyű divat még mindig menő, mutatja ezt a legújabb kampány is, ami igazán nagy sikert aratott. Az ötletet egy új-zélandi márka szakembereinek köszönhetjük, ráadásul a fotósorozat teljesen Photoshop-mentes. TrendOrigoBoldog születésnapot, Cristiano Ronaldo!http://www.life.hu/trend/20160205-szuletesnapja-van-a-vilaghires-ronaldonak.htmlMa 31 éves Cristiano Ronaldo. Boldog születésnapot kívánunk az egyik kedvenc focistánknak! TrendOrigoEnnél tündéribb képet még nem láthattál Mihalik Enikőrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-kutya-mihalik-eniko-szabadido-instagram.htmlA magyar szupermodell ismét villantott, de most nem a cickóit, hanem szőrös kis kedvencét mutatta meg a rajongóknak. TrendOrigoAz 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Voksán Virág köldökig kivágott felsőben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160223-voksan-virag-playmate-felsoje-tenyleg-ovon-alul-dekoltalt-ez-am-a-szexi-szereles.htmlA plyamate ezúttal sem bízott sokat a képzeletre, és egy köldökig kivágott ruhában pózolt. Trend--Divattervezőnek készült Tóth Verahttp://www.life.hu/trend/20160222-toth-vera-enekesno-arrol-meselt-hogy-regebben-divattervezonek-keszult.htmlSokkoló frizurák, merész ruhadarabok, túlzó sminkek – tinédzserként mindenki követ el olyan stílushibákat, amelyre ma már nevetve gondol vissza. Tóth Vera egykori ízléséről mesélt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.