Zach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!

Forrás: Instagram/Zach Miko -
férfi modell plus size modell Zach Miko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett.

Az IMG modellügynökség olyan fiatal tehetségek felemelkedését egyengeti, mint a már világhírnevű Gigi Hadid és testvére, Bella Hadid, avagy a magyar üdvöskénk, Palvin Barbara, a napokban egy új, plus size férfiakat magába foglaló divíziót hozott létre.

Forrás: Instagram/Zach Miko

A neves ügynökség pedig már le is szerződtette az első mackós testalkatú férfi modelljét is, aki a színészként és íróként egyaránt ténykedő Zach Miko lett.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Bryan Bedder

Gömbölyű a divat!

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. Íme itt a legismertebb gömbölyű szépségek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.