Nem hiszünk a szemünknek! Még mindig bombázó Eva Herzigova

Forrás: NORTHFOTO/PA/Ian West -
alak Christian Dior Eva Herzigova bombázó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cseh származású modell szinte semmit nem öregedett az elmúlt évek alatt, pedig már ő is betöltötte a 43. életévét.

Gyönyörűen ragyogott Eva Herzigova a napokban megrendezett Christian Dior show-n. A cseh származású modell hosszú, fehér ruhában és csábító vörös ajkakkal jelent meg a rendezvényen. A három gyermekes édesanya még mindig olyan bombázó, mint amilyen egykor volt!

Forrás: NORTHFOTO/PA/Ian West

Nem lehet ráismerni! Plasztikrém lett az egykor gyönyörű Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/trend/20160601-brigitte-nielsen-szineszno-plasztikrem-lett-alig-lehet-raismerni.htmlA dán modellből lett színésznő már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkésnek hála teljesen elvesztette egykor bájos vonásait. Trend--Íme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk? http://www.life.hu/trend/20160531-mi-lenne-ha-egy-napra-sokkal-nagyobb-mellunk-lenne.htmlHelin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme! TrendOrigoDráma: túl rövid nadrágja miatt nem szállhatott fel a repülőre a lányhttp://www.life.hu/trend/20160601-tul-rovid-nadragja-miatt-nem-szallhatott-fel-a-repulore-a-lany-molly-mcisaac.htmlSemmilyen hivatalos szabályzat nem tiltja, hogy a nők rövidnadrágban szálljanak fel a repülőre, mégis egy Bostonból Seattle-be utazó fiatal nőt letessékeltek a JetBlue társaság gépéről túl rövid nadrágja miatt. TrendOrigoKirály Linda gyönyörű csipkeruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20160601-kiraly-linda-enekesno-gyonyoru-csipkeruhaba-tundokolt-egy-eskuvon.htmlAz énekesnő egy esküvőre utazott Miamiba, ahol akár ő is lehetett volna a menyasszony. TrendFotó: Marton Szilvia - OrigoÍgy önt önbizalmat magába Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-ont-onbizalmat-magaba-ashley-graham-a-plus-size-modell.htmlMég a szupermodelleknél is előfordul, hogy nem érzik magukat csodálatosnak. A plus size csillag elárulta, hogy ő hogyan szokott túljutni ezeken a mélypontokon. Trend--Eva Longoriát legjobb barátnője, Victoria Beckham öltöztette az esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160531-victoria-beckham-segitett-oltozni-eva-longoria-nagy-napjan-fotok-a-naszrol.htmlA csinos színésznő még múlt héten, világsztárok gyűrűjében mondta ki a boldogító igent José Bastónnak. A lagzi előkészületeiről most újabb fotókat kaptunk a boldog arától. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.