Így készül a toszkán hangulatú esküvői smink

esküvő szépségápolás smink Toszkána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Íme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk? http://www.life.hu/trend/20160531-mi-lenne-ha-egy-napra-sokkal-nagyobb-mellunk-lenne.htmlHelin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme! TrendOrigo5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20160530-5-divatbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-nyaron.htmlMinden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem). TrendOrigoMár a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigoÍgy emelheted ki az arcod legszebb vonásaithttp://www.life.hu/trend/20160525-rejtsd-el-elonytelen-es-emeld-ki-elonyos-vonasaidat-highlighterrel.htmlOrigoVidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--Ki volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.