Eva Longoria divatbakija minket is meglepett – Heti stílusmustra

stílusmustra Gigi Hadid Kendall Jenner Kylie Jenner Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét a villantásokról és a furcsa ruhaválasztásokról szólt, legnagyobb sajnálatunkra az álomszép ruhák ezúttal a szekrényekben maradtak.

A hét legérthetetlenebb választásai

A Lila akác köz egykori lakói ezen a héten nem hozták a megszokott életérzést. Felicity Huffman hasa hiába vékony és edzett, 53 évesen a croptop nem a legjobb választása, ráadásul a nadrág szabása sem volt ideális. A frissen házasodott Eva Longoria hiába dögös, és hiába ilyen gyönyörű napbarnított a bőre, ez a ruha még rajta is egy kicsit sok volt, pedig azt hittük: ő soha sem téved.

Felicity Huffman, Eva Longoria Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A legízléstelenebb villantások

Kylie Jenner ezúttal nem felfelé, hanem lefelé pushupolta a melleit, hogy ebben a meglepő szabású ruhában villanthassa meg őket. Vajon ezt a hatást is ragasztószalaggal és csirkemellel érte el? A másik elképesztően ízléstelen villantást a latin-amerikai származású Judy Reyes mutatta be a héten, láthatóan nincs tisztában azzal, hogy a fehérnemű valójában mire szolgál.

Kylie Jenner, Judy Reyes Forrás: AFP

Kinek a villantása durvább?

Kedvenc street style szettjeink

Kendall Jenner és Gigi Hadid igazi stílusikonná növik ki magukat. A barátnők a 80-as évekből visszatért magas derekú farmerban és a hozzá tökéletesen passzoló croptopban csapatták Los Angelesben.

Kendall Jenner és Gigi Hadid Forrás: NORTHFOTO

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.