Idd magad szépre! Próbáld ki a 24 órás nagy nyári italkúrát

Forrás: Dreamstime -
víz szépségápolás kúra folyadék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőrünk egészségének és szépségének megőrzése nem csupán azon múlik, mikkel kenjük, hanem azon is, hogy belülről mikkel tápláljuk. Most arra adunk ötleteket, milyen folyadékok fogyasztásával tudod elérni, hogy bőröd egészséges és fiatalos maradjon. Következzen a 24 órás nagy nyári italkúra.

Reggel

A reggelt indítsd egy zöld turmixszal. A spenótból és a leveles kelből készített zöldturmix A-vitamin-tartalma a sejtnövekedést és sejtmegújulást segíti elő, C-vitamin- és réztartalma pedig erősíti a bőrt, illetve segíti a gyorsabb regenerálódást.

Forrás: Dreamstime

Napközben

Napközben a legalapvetőbb folyadékot, a vizet fogyaszd, abból is legalább két litert. Ettől a bőröd simább, rugalmasabb és fiatalosabb és hidratált lesz, emellett egészségesebb kinézetet is kap. Ezután egy tejeskávét is igyál, amihez a szójatejet ajánljuk. Ez megvéd a nap okozta ráncosodástól, ásványianyag- és fehérjetartalma pedig csökkenti a bőr sötétedését és elszíneződését.

Forrás: Dreamstime

Délután

Délután jöhet a zöld tea: tele van antioxidánsokkal, amelyek védelmet nyújtanak a bőrnek az UV sugárzások ellen, így csökkentik a leégés és gyulladás kockázatát is.

Forrás: Dreamstime

Este

A gránátalmalé szintén antioxidánsokat tartalmaz, ráadásul kétszer annyit, mint a zöld tea, ezáltal serkenti a kollagénképződést, aminek hatására pedig csökkennek a ráncok. Tehát ezt sem érdemes kihagyni a 24 órás folyadékkúrából.

Forrás: Dreamstime

Lefekvés előtt

Az uborkapakolás az arcon régi praktika, de az uborkalét fogyasztani is érdemes, mivel 90 százalékban vizet tartalmaz, így kiváló hidratáló, ráadásul ásványi anyagokban, például magnéziumban és káliumban gazdag, ami a bőr lúgosítását is elősegíti, illetve gyulladáscsökkentő hatású.

Forrás: Dreamstime

5 tipp, hogyan lassítsd le a bőröd öregedését

A szép és ápolt arc éveket fiatalít az emberen, ezért nagyon megéri odafigyelni arra, hogy mivel ápolod a bőrödet. Hidd el, ha vigyázol rá, üdeséggel és fiatalos kisugárzással fogja meghálálni. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Kezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagy népszerűségnek örvendő no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--A szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak apró módosításokat eszközölnél a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFPMiért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!http://www.life.hu/trend/20160607-beyonce-lett-2016-divatikonja-bemutatjuk-legextremebb-szettjeit.htmlHétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák. Az év divatikonjának járó díjat is minden évben átadják, és ezúttal Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz. Trend--Egyik divatbaki követte a másikat – Ruhamustra a CFDA-díjátadó gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160607-stilusmustra-a-cfda-dijatado-galarol.htmlA Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazza minden évben. A nagy divatünnep vörös szőnyege nem meglepő módon sok extrém szettet sorakoztatott fel, és ahogy az lenni szokott, néhányan túlzásba is estek. Trend--Fenntartható fejlődés a divatiparban: avagy legyél te is tudatos és etikus vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20160602-divat-es-fenntarthatosag-kapcsolatarol-kerdeztuk-a-magyar-tervezoket-nes-licorice-wyhoys.htmlÚjrahasznosítás, fenntarthatóság, biológiai lábnyom, fair trade – mind olyan fogalmak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást és az ökotudatot hivatottak erősíteni a 21. század emberében. Ezúttal három olyan magyar tervezőt kérdeztünk, akik valóban komolyan veszik ezeket a hívószavakat. Vallják: a természet jogait tiszteletben tartva akarnak alkotni. TrendOrigo5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20160530-5-divatbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-nyaron.htmlMinden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem). TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.