Ashley Graham sosem volt még ennyire szexi - Videó!

36 óra plus size modell videó Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szem a 28 éves Ashley Grahamre és formás idomaira szegeződik, mióta a modell a Sports Illustrated magazin hasábjain debütált. A szépség élete azóta fenekestül felfordult, most pedig egy videónak hála a nézők bekukkanthattak a pörgős életébe, no meg persze a divat világába is, legalábbis 36 óra erejéig.

Ashley Graham a Vogue magazinnal karöltve hozott össze egy videót, amelynek hála

a világhírű modell másfél napjába kaphatunk betekintést.

A reality előzetese rengeteg izgalmat ígér, hiszen mindent tartalmaz, ami egy ígéretes produkcióhoz kell: New York, Las Vegas, ruhák, csillogás, és persze öröm nézni, ahogy Ashley büszkén mutogatja a telt idomait, és akkor a kisugárzásáról még nem is beszéltünk. Nézzétek csak!

Ashley Graham plus size modell újra a pozitív testképért harcol

A világ egyik legsikeresebb plus size modellje rögtön két új kampányban is részt vesz: bekerült a legendás Sports Illustrated modelljei közé, illetve a Lane Bryant The Body elnevezésű projektjébe is. A teljes cikket itt elolvashatod!

Micsoda? A péniszével viccelődött a színésznő egy díjátadón (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160620-vegig-komolyan-gondolta-mikozben-a-peniszevel-viccelodott-a-szineszno.htmlAz Empire című sorozat sztárja, Taraji P. Henson a Women in Film’s Crystal + Lucy Awardson azért emelt szót, hogy a nőknek is ugyanannyi fizetés járjon, mint a férfiaknak. Ehhez pedig a nem létező péniszét is segítségül hívta. TV + SztárokNastassja Kinski alig két hónap után összeköltözött a 26 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160617-nastassja-kinski-egy-26-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlA gyönyörű színésznő, Nastassja Kinski végre megtalálta a boldogságot egy 26 évvel fiatalabb férfi mellett, ráadásul alig két hónap után össze is költözött szerelmével. TV + SztárokOrigoCooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20160617-cooky-elbucsuzik-a-music-fm-tol-a-tv2-kedveert.htmlCooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia hatalmas dologra készülhttp://www.life.hu/sztarok/20160616-liptai-claudia-oriasi-bejelentest-tett-megjelenik-a-konyve.htmlA műsorvezető közel két hónapja jelentette be, hogy gyermeket vár, majd letette a cukrászvizsgát is, most pedig egy újabb dologgal rukkolt elő: megjelenik az első könyve! TV + Sztárok--Kim Kardashian találkozott a hasonmásával, és eléggé kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20160610-kim-kardashian-talalkozott-a-hasonmasaval-de-ennek-o-orult-a-legkevesbe.htmlKim Kardashiannál eléggé kicsapta a biztosítékot, amikor a bőrgyógyászati klinikán támadta le az állítólagos legjobb barátja, aki ráadásul a kamerák kereszttüzében odavonszolta a sztár hasonmását, Kamilla Osmant is. TV + Sztárok--Mariah Carey ennél cikisebben nem is viselkedhetett volnahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-mariah-carey-ennel-cikisebben-nem-is-viselkedhetett-volna.htmlÚgy tűnik, hogy az énekesnő egyáltalán nem volt tisztában a Carpool Karaoke nevezetű műsor lényegével, ami a nevéből adódóan arról szól, hogy a sztár együtt énekel a műsorvezetővel, ám Carey erre nem volt hajlandó. Nemrég kiderült, hogy miért viselkedett ennyire cikisen! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.