Húha! Kiszel Tünde megmutatta, hogyan fest smink nélkül és bikiniben

Kiszel Tünde bikini Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lányával, Donatellával együtt pózol Kiszel Tünde. Már minden bizonnyal megkezdték az idei nyaralásukat, hiszen bikiniben pancsoltak.

Smink nélkül is bevállalta a közös fotót Kiszel Tünde a lányával, Donatellával. Strandon kapcsolódtak ki a melegben kettesben, és szórakozásukat meg is örökítették. Bikiniben, a medencében fürdőzve készítették szelfijüket, amit szerencsére nem tartottak meg maguknak.

Forrás: Instagram/Kiszel Tünde
Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs, az egyik legendás páros, akik, ugyan már rég szakítottak, még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Íme, a legszexibb magyar sztárdrukkerekhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-bodi-sylvi-modell-dukai-regina-modell-csobot-adel-enekesno-voksan-virag-playmate-dj-seherezade-igy.htmlA magyar szépségeket is megihlette válogatottunk remek szereplése az Európa-bajnokságon. Bódi Sylvi, Dukai Regi, Tücsi, Voksán Virág, Csobot Adél szavazz, te kivel inspirálnád a magyar futballistákat! TV + Sztárok--Dundika bikinis fotója felrobbantotta a netethttp://www.life.hu/sztarok/20160621-dundika-majka-kedvese-nyaralos-fotojan-nagyon-szexi.htmlMajka nyaralni vitte a családját Spanyolországba, ám a pihenésről eddig kétségkívül most született meg a legizgalmasabb fotó. TV + SztárokOrigoBrutális erőpróbán van túl Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160621-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-reszt-vett-a-brutal-futason.htmlMég mielőtt bárki azt hinné, hogy a Barátok közt Hannája egy törékeny nő, eláruljuk: Dia kőkeményen is tud ám edzeni! TV + Sztárok--Németországban kezd új életet Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-nemetorszagban-kezd-uj-eletet-molnar-aniko.htmlTöbbek között édesapja tanácsára döntött így. Az egykori valóságshow-szereplő Németországban keres munkát, sminktetoválóként helyezkedne el. TV + Sztárok--ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.