Kim Kardashian csúnyán lebukott! Feszülős szoknyája fedte fel a titkot

Forrás: GQ Magazine -
szilikon alakformáló kim kardashian fenék harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashiannak már védjegyévé vált a valóságshow-sztár hatalmas feneke. Az is régóta szóbeszéd tárgya, hogy nem természetesen kerekedik ennyire a hátsója.

Nem áll távol Kim Kardashiantól, hogy felrobbantsa az internetet, sőt, ő a polgárpukkasztás koronázatlan királynője. Második gyermekének születése óta küzd a felszaladt kilókkal, bár ő nem hajt a sovány alkatra, inkább a teltebb idomú nők táborát erősíti.

Forrás: GQ Magazine

Szerethetnénk is ezért, de a kerek fenék nem biztos, hogy a természet műve. Legutóbb Los Angelesben kapták lencsevégre a sztárt férjével. Kim egy szűk szoknyát választott, ami le is buktatta. Kirajzolódik az alakformáló body, ami még nem is lenne baj, de jól látszik, hogy a fenék részen bizony fel van töltve szilikonnal az a harisnya!

Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?

A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vagina lézer. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.