szépségkirálynő Nagypál Krisztina Miss Balaton 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatnia magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek.

„Egy egész ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, a tréneknek köszönhetően magabiztosabb lettem" – kezdte a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait. Krisztina azt is elárulta, hogy először a lányokkal, majd családi körben ünnepel.

Nagypál Krisztina Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

A második helyezett Németh Nikolett lett, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia végzet. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot.

Miss Balaton dobogósok Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi


Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, aki hat napot tölthet el Rio de Janeiróban.

Király Lili két évvel ezelőtt a színpadon élte át a döntő izgalmait, idén már zsűritagként vett részt a versenyen. „Mindig is szerettem volna egyszer a zsűriben ülni. Kétféle érzés kavargott bennem végig, egyrészt izgultam a lányokért, hiszen egyszer már én is átéltem mindezt a színpadon, másrészt élveztem az új szerepkört" – kezdte Lili, aki azt is elárulta, hogy milyen szempontok alapján véleményezte a döntősöket. „Leginkább az összkép számított, illetve arra figyeltem, hogy ki volt az a versenyző, aki az első kör után igazán mély nyomot hagyott bennem."

A döntőn végig a háttérből segítette a lányokat Horváth Éva versenykoordinátor, de természetesen Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi és Marton Adri, azaz a trénerek is együtt izgultak a versenyzőkkel, míg az Iszak Eszti-Váczi Gergő műsorvezető páros a színpadon lelkileg is támogatta a döntősöket.

Kigúnyolták! Kemény kritikát kapott a német olimpiai formaruhahttp://www.life.hu/trend/20160806-kemeny-kritikat-kapott-a-nemet-olimpiai-formaruha-a-kozossegi-oldalakon.htmlA riói olimpia pénteki nyitóünnepsége után kigúnyolták a közösségi médiában a német csapat formaruháját. Trend--Tilos a fürdőruha, a meztelen felsőtest Dubrovnik belvárosábanhttp://www.life.hu/trend/20160726-tilos-a-furdoruha-a-meztelen-felsotest-dubrovnik-belvarosaban-penzbirsaggal-sujtjak-aki-megszegi.htmlA jövőben pénzbírsággal sújtja Dubrovnik azokat a turistákat, aki meztelen felsőtesttel vagy fürdőruhában sétálnak a történelmi belvárosban - erről fogadott el határozatot a városi tanács.TrendOrigoSzőkére váltott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20160723-szokes-haja-lett-gaspar-evelinnek.htmlA celebcsemete külseje lassan teljesen átalakul. A nagy fogyása után most a hajszíne is megváltozott a Gáspár lánynak. TrendOrigoÉgig érő lábakat villantott Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20160626-egig-ero-labakat-villantott-vajna-timi.htmlAndy Vajna felesége szexi szuperminiben hergeli Instagramja követőit. TrendOrigoEzeknek a nőknek a legalacsonyabb az önbizalma: 80 százalék gyűlöli a testéthttp://www.life.hu/trend/20160702-a-brit-nok-onbizalma-a-legalacsonyabb-80-szazalek-gyuloli-a-testet.htmlEgy friss kutatás szerint a brit nők azok, akik a világon a legkevésbé elégedettek a külsejükkel: konkrétan 80 százalékuknak nem tetszik az, amit a tükörben látnak.Trend--Sosem látott fotón Diana hercegnő menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20160702-sosem-latott-foton-diana-hercegno-menyasszonyi-ruhaja.htmlDiana hercegnő eleganciáját, visszafogott, klasszikus stílusát a mai napig csodáljuk. Az esküvői ruhájában azonban olyan volt a hercegnő, mintha egy tündérmeséből lépett volna ki. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.