Hajlandó lennél azt enni, amit Jennifer Aniston?

diéta menü étrend fogyókúra Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem vitathatja, hogy Jennifer Anistonnak fantasztikus teste van. Sőt, megkockáztatjuk, hogy övé A TÖKÉLETES test. Biztosan kíváncsi vagy rá, hogy mi a színésznő titka. Illetve sokkal fontosabb kérdés: hajlandó lennél azt enni, amit Jen eszik a tökéletes alakért?

Jennifer nemrégiben az ELLE magazinnak nyilatkozotta nagy titokról. Őszintén: igencsak elszomorító az, amit a napi menüjéről mesélt.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

"Amikor felkelek, meleg citromos vizet iszok, majd elfogyasztok egy shaket, vagy eszek egy avokádót vagy egy tojást, ami a kedvenceim közé tartozik. Néha meglocsolom egy kis kókuszolajjal is. Előfordul az is, hogy puffasztott kölest eszek egy banánnal, vagy zabpelyhet felvert tojásfehérjével."

A vad reggelik után nézzük csak, mi a színésznő ebédje: elmondása szerint zöldségeket vagy salátát fogyaszt valamilyen formában, természetesen proteinnel. És kapaszkodjatok meg, a vacsorája jó eséllyel ugyanaz, mint az ebéd! Persze Jen is nassol napközben, imádja a skackeket, ami nála általában egy alma, vagy pár egészséges magocska.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.