színésznő Emmy-díj arcbőr Claire Danes smink bronzosító sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claire Danes szó szerint csillogott-villogott az Emmy-díjátadón: aranyszínű ruhája gyönyörű volt, agyonbronzosított arcbőre azonban büntetett.

Jó pár évvel idősebbnek látszott a 37 éves színésznő borzalmas sminkjének köszönhetően. Nem tudjuk, hogy saját magát sminkelte, vagy egy profi hibázott ekkorát, az azonban biztos, hogy – tőle szokatlan módon – szörnyen nézett ki. A sminkbakit még az amúgy gyönyörű ruhája sem tudta ellensúlyozni.

Claire-t a legjobb női főszereplő kategóriában jelölték az Emmyre a Homelandban nyújott alakításáért, a díjat azonban nem kapta meg.

Radics Gigi reméli, hogy bezsebeli a Cometethttp://www.life.hu/trend/20160915-radics-gigit-jeloltek-a-cometre-a-legjobb-noi-eloado-kategoriaban.htmlHűha! Apró bikiniben búcsúztatja a nyarat Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160914-apro-bikiniben-bucsuztatja-a-nyarat-zimany-linda-ibizarol-posztolt-szexi-fotokat.html67 éves lett a világ legelső szupermodellje! Így írta át a divat történelmét Twiggyhttp://www.life.hu/trend/20160916-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-67-eves-lett.htmlKulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogy sminkelsz majd jövőre!http://www.life.hu/trend/20160919-new-york-fashion-week-beauty-secrets-kulisszatitkok-larion-oscartol.htmlLeszerepeltek! Ők voltak az Emmy-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20160919-ok-voltak-az-emmy-dijatado-gala-legrosszabbul-oltozott-celebjei.htmlEnnél átlátszóbb ruhát már nem viselhetne Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160918-ennel-atlatszobb-ruhat-mar-nem-viselhetne-kim-kardashian-celeb.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.