Britney Spearsről egymás után kétszer esett le a felső

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
melltartó koncert Britney Spears villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legnagyobbakkal is megesik néha, hogy kellemetlen helyzetbe kerülnek. Ezúttal Britney Spearst hagyta cserben melltartója, méghozzá egymás után kétszer is.

A sokat megélt énekesnő, Britney Spears túl van már néhány kellemetlen helyzeten, ami a múltját illeti. Depresszió, idegösszeomlás, drogproblémák, gyerekfelügyelet megvonása- hogy csak néhányat soroljunk az énekesnő kálváriái közül. Szerencsére mindennek hátat fordított már a szőke szépség, boldog családanyaként és sikeres énekesnőként tért vissza.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

A közelmúltban adott látványos koncertje közben azért kijutott neki is a kellemetlen helyzetekből:

csillámos melltartója egymás után kétszer is megadta magát.

Táncosai rögtön a segítségére siettek, és miközben a show folytatódott tovább, igyekezték visszadni Britney-re a rakoncátlan ruhadarabot. Hiába a gyors segítség, a felsője nem akart a helyén maradni, így a díva kezében a mellével folytatta tovább a koreográfiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.