58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stone

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
fashion week színésznő Sharon Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett!

Sharon testvérével, Kelly Stone-nal tette tiszteletét a CMA Awards gálán, ahol mindenki tátott szájjal bámulta az Elemi ösztön színésznőjét.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Ízlésesen mély dekoltázs, alakkövető, szűk estélyi, szuper frizura és hatalmas fülbevaló: Sharon nagyon dögösen öltözött fel a nagy eseményre.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A színésznő abszolút kivirágzott az idő múlásával: simán grasszál hétköznap melltartó nélkül, és megteheti, hiszen a teste még mindig feszes, tónusos. Ez jól látszik akkor is, amikor falatnyi bikiniben fotózzák a világsztárt. Irigyek vagyunk, de nagyon!

50 felett is csúcsformában

Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés?
Plasztika helyett: Polyák Lilla sokkoló kezeléssel szépülhttp://www.life.hu/trend/20161103-polyak-lilla-sajat-verevel-szepul.htmlA gyönyörű színésznőről sokan gondolják úgy, hogy plasztikai műtéteknek köszönheti szépségét, pedig erről szó sincs. Csupán egy kissé morbid terápiás kezelést használ, ami a saját vérével varázsolja feszesebbé vonásait. Trend--Plasztikszörnnyé változott Priscilla Presleyhttp://www.life.hu/trend/20160923-plasztikszornnye-valtozott-priscilla-presley-a-71-eves-szineszno-nem-hasonlit-onmagara.htmlEgykor tündöklően gyönyörű nő volt Priscilla Presley, nem csoda, hogy Elvis Presley feleségül vette a színésznőt. A ragyogása mára azonban alaposan megkopott, a plasztikai műtétek sokasága miatt már szinte nem is hasonlít önmagára. Trend--Amal Clooney plasztikmániája akár véget is vethet házasságának!http://www.life.hu/trend/20160617-amal-clooney-plasztikmaniaja-akar-veget-is-vethet-hazassaguknak-george-clooney-szinesszel.htmlAz ügyvédnő nagyon nehezen fogadta el, hogy George Clooney mellett ő is mikroszkóp alá kerül. Úgy tűnik, nagyon erősen próbál megfelelni a nyomásnak, és egyre megszállottabb a megjelenését illetően. Trend--Vörös démonból szőke plasztikrém lett Nicole Kidman http://www.life.hu/trend/20160619-nicole-kidman-szulinapos-igy-nezett-ki-fiatalon.htmlEmlékeztek még a Bankok Hilton gyönyörű, vörös hajú hősnőjére? Lássuk, mennyit változott a ma szülinapos ausztrál világsztár, Nicole Kidman. TrendOrigoNicole Scherzinger elképesztő dekoltázzsal köszöntötte a hercegethttp://www.life.hu/trend/20161102-nicole-scherzinger-hatalmas-dekoltazzsal-koszontotte-karoly-herceget.htmlAz énekesnőnek abban a megtiszteltetésben volt része, hogy találkozhatott Károly herceggel. Nicole Scherzinger izgatottan és brutális dekoltázzsal várta a pillanatot, hogy bemutatkozhasson a királyi fenségnek. Trend--Álomesküvő 6. rész – A megismételhetetlen pillanatok megörökítésehttp://www.life.hu/trend/20161102-alomeskuvo-hatodik-resz-fotosok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.