A hónap kedvence: a vibráló füstös szem

Forrás: Thinkstock -
füstös smink szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az a smink, ami mindenkinek jól áll, nem véletlenül alkalmazzák a kifutókon is szezonról szezonra. Folyamatosan változik, és mindig tud valami új izgalommal szolgálni. A titok ezúttal a több színnel való elkészítésben rejlik.

Az arctisztítás és hidratálás után egységesítsd bőrödet egy pórusminimalizáló báziskrémmel, és csak ezután tedd fel a folyékony alapozót. Orcáidat élénkítsd barackos árnyalatú arcpirosítóval, majd highlighttal emeld ki a szemöldökcsontot és az arccsontot.

A szezon kedvenc árnyalatai között található a burgundi, a pinkeslila, a mélylila, a kobalt, a szilvakék, valamint a smaragdzöld. Válassz kedvedre közülük!

Forrás: Thinkstock

Tedd a mozgó szemhéj egészére, a szemzugtól picit rásatírozva a szemöldök irányába. A halánték irányába kifelé is satírozz. Az alsó szemhéjra is vidd fel a színt egészen a szemzugig. Majd egy fekete szemceruzával karakteresen húzd ki a szemed alul-felül, a szemzugot összekötve a vízvonallal. A fekete szín hozzáadásával kontrasztosan lesz vibráló a választott szín.

Érdemes fényes és matt kombinációt alkalmazni.

Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. Annak érdekében, hogy még kifejezőbb és titokzatosabb legyen a megjelenésed, élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöveddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral, majd szépen fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Ajkadra válaszd az ősz legvadítóbb mély tónusait – lila, burgundi, fukszia, pink, borvörös árnyalatú ajakrúzst – csak arra figyelj, hogy a választott ajakrúzs színe harmonizáljon a szemfestéseddel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.