Itt a black friday! 10 akció divatrajongóknak, amit kár lenne kihagyni

tervező magyar Black Friday designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírünk van! Divatrajongóként is lelkesen vetheted bele magad a black friday őrületbe, kedvenc magyar tervezőink ugyanis szuper akciókkal várnak benneteket ezen a napon. Íme 10 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki!

1. nr.3 store

Előbb egy márkát, majd egy designerüzletet is sikerre vitt Györe Nikoletta és Kupi Szimonetta. Az nr.3 store-ban saját brandjük, az egyedi, letisztult vonalakról híres 1975 nevű márka mellett Agneskovacs táskákat és Zwana ékszereket is 10-20%-os kedvezménnyel szerezhettek be. Ráadásul éppen a közelmúltban bővült az üzlet kínálata néhány magyar tervezővel, így mindenképpen megéri benézni, mert izgalmas darabok várnak rátok.

Az nr.3 store-ban saját brandjük, az 1975 nevű márka mellett Agneskovacs táskákat és Zwana ékszereket is beszerezhettek Forrás: Facebook/Agnes Kovacs, Zwana, 1975

2. Concept Eyewear

Mi elképesztően nagy rajongói vagyunk Bakó Attilának, aki nemcsak az extrém, kifutóra tervezett darabokban jeleskedik. A hétköznapiból és a hordhatóságból is a maximumot hozza ki a tervező, ráadásul mindezt környezetbarát alapanyagokból. Ha új szemüvegkereteket szeretnél, vagy beszereznél egy designer napszemüveget, akkor irány a Concept Eyewear és a 20%.

Concept Eyewear Forrás: Facebook/Concept Eyewear

3. Tamara Toth

Idén ünnepelte 5. születésnapját a Tamara Toth márka, akivel a black friday is igazi örömünnep lesz. A korábbi kollekciók darabjait ugyanis már 5000 forinttól beszerezhetitek, de az új kollekció selyemmel és bársonnyal játszó darabjaira is 20% kedvezményt adnak a Berekai Art Studióban.

Tamara Toth Forrás: Facebook/Tamara Toth

4. Balcsi Original

A Balcsi Original nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy azt a jó kis balatoni életérzést lángosostól, naplementéstől, csobbanásostól, ami minden nyáron bezsongat minket, ruhákba önti. Ha te is érted, miről van szó, csapj le a márka black friday-kedvezményeire. A 2016-os termékekre 30%-ot adnak, minden fekete színű termékre 40-et, és egyéb korábbi kollekciós darabokra 50%-ot. A kiszemelt darabokat a webshopban tudjátok beszerezni.

Balcsi Original Forrás: Facebook/Balcsi Original

5. Émé

Pákozdi Alexandra és Varga Zsófia is nagyon szeretik az émé rajongókat, ugyanis 30%-os kedvezményekkel várnak benneteket. Alig várjuk, hogy kiderüljön, mire áll a kedvezmény, de amit biztosan tudunk, hogy az akciós darabok között hátizsákok is lesznek. A termékeket a showroomban és online is beszerezhetitek.

Émé Forrás: Facebook/Émé

6. USE Unused

A USE Unused tervező kifejezetten az új kollekciós darabokkal várják vásárlóikat. Online már éjféltől lecsaphattok a kedvenc ruhátokra és kiegészítőtökre, de ha élőben néznétek meg a kínálatot, akkor 11-től a Sas utcában várnak benneteket a 30%-os akcióval.

USE Unused Forrás: Facebook/USE Unused

7. Nini Molnar Bags

Alig egy éve hívta életre a márkát Molnár Nini, máris rengetegen imádják a táskáit. A nyári kollekcióban megálmodott fonott kosár jellegű táskáiért is odáig voltunk, és az új bőrtáskák és pombagek is nagy sikert arattak. Ezúttal 20%-os kedvezménnyel szerezhetitek be őket a webshopból.

Nini Molnar Bags Forrás: Facebook/Nini Molnar Bags

8. HRVT

A nőies vonalvezetés és a one size méretezés nagymestere Horváth Dóra, a HRVT márka megálmodója. Ha te is imádod, akkor azért, ha még nincs egy darabod sem tőle, akkor azért érdemes kihasználni a black friday akciót és a 20%-os kedvezményt, amit a budapesti üzletben érhettek el.

HRVT Forrás: Facebook/HRVT

9. Marianna Herrhofer

A Szondi utcai showroomban, de online is megvásárolhatjátok a márka letisztult, stílusos darabjait. Jó hír a műszőrme rajongóinak, hogy ezekre is lesz kedvezmény. A szőrmékre 10%-ot, minden egyébre 20% kedvezményt kaphattok. Fontos infó, hogy a webshopban az eredeti árak vannak fent, de a rendelést követően felveszik veletek a kapcsolatot.

Marianna Herrhofer Forrás: Facebook/Marianna Herrhofer

10. Alapdarab

Néhány alapdarabot is beszerezhetsz igazán jó áron, hol máshol, mint az Alapdarabban. Egyes pulóverekre 50% kedvezmény jár, amit főben járó bűn lenne kihagyni, úgyhogy irány a Dohány utca 20.

Alapdarab Forrás: Facebook/Alapdarab

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.