A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásai

extrém polgárpukkasztás vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. 

Sadie Pinn – Brit Awards

Valami félelmetes volt, ahogy a brit modell, Sadie Pinn „felöltözött” a Brit Awards vörös szőnyeges bevonulására. Sadie egyébként a skót divattervezővel, a punk stílus mesterével, a latexmániás Pam Hoggal érkezett a gálára. Ő tervezte ezt a kreációt is.

Sadie Pinn és a tervező, Pam Hogg Forrás: AFP

Dencia – Grammy

A kameruni, nigériai származású énekesnő eredetileg divattervezőként végzett, amire biztosan nem jöttünk volna rá abból a szerelésből, amit a Grammy-gálán viselt. A rózsaszín, gyöngyökkel és kristályokkal kivarrt kezeslábast plüss Hello Kittykkel díszítette az énekesnő. A látvány magáért beszél: sokkoló!

Dencia Forrás: AFP/Valerie Macon

Joy Villa – Grammy

Az etno és a sci-fi inspirálta az énekesnő, Joy Villa szerelését, ami szintén a Grammy vörös szőnyegének színvonalát emelte. Az énekesnőtől egyébként nem szokatlan az extrém külső, de ez most tényleg elég ütősre sikerült.

Joy Villa Forrás: AFP/Jason Merritt

Z Lala – AMA

Még soha nem láttunk a vörös szőnyegen ilyen tökéletesen kivitelezett grincsfa frizurát, mint amilyet Z Lala mutatott be az American Music Awardson. Az énekesnő ehhez egy fekete tüllel és műbőrrel kombinált, csúcsos melltartós ruhát választott.

Z Lala Forrás: AFP/Valerie Macon

Baddie Winkle – MTV VMA

A 88 éves divatnagyi az MTV Video Music Awardson mutatta meg, milyen humorérzékkel áldotta meg az ég. Közel 90 éves kora ellenére a manapság komoly divathullámot élő, áttetsző anyagú ruhákat figurázta ki.

Baddie Winkle Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.