Mit tettek a magyar sztárok a fürtjeikkel? A legnagyobb hajparák 2016-ban

frizura haj szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit!

Színmágusok

Tavasszal a cannes-i filmfesztiválra Palvin Barbi meglepő módon fekete hajjal érkezett, amit a rajongói nem igazán fogadtak jól. Az ébenfekete haj kissé öregítette a fiatal modellt, nem is sokáig maradt meg. Valószínűleg csak egy fotózás kedvéért történt a változás, ami nem az egyetlen volt a modell idei évében. Októberben rózsaszín tincsekkel is megmutatta magát.

Palvi Barbi Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Kiss Ramóna novemberben villantott teljesen új frizurát. Rövidebb is lett a haja, ráadásul frufrut is vágatott magának, és a hajszíne is teljesen megváltozott: platinaszőke lett. Nem sokkal később viszont már alaposan feltupírozott, rózsaszín hajjal jelent meg a Comet-gálán.

Kiss Ramóna Forrás: Instagram/ramona_kiss, Polyák Attila/Origo

Akik megszabadultak néhány centitől

Dukai Regina tavasszal váltott rövidebb hajra. Habár nem az olló szabadította meg a centiktől, mindössze póthaját vetette ki éves hajkúrája miatt, hogy eredeti hajkoronája új erőre kapjon.

Dukai Regina Forrás: Facebook/Dukai Regina

Szabó Zsófi ezzel ellentétben éppen hogy betetette azt a bizonyos póthajat. Habár mi még mindig rövid hajjal szerettük legjobban a színésznőt, a loknik is jól állnak neki. Már az esküvőjén is új frizurájával tündökölt.

Szabó Zsófi Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

A Nox együttes egykori sztárjának szinte a védjegye volt már a hosszú haj, idén viszont megszabadult a barna tincsektől, és rövid frizurával mutatkozott. Szilvinek nagyon jól áll a kissé rövidebb fazon is, így nem csoda, ha a követői rögtön megdicsérték az új külsejét.

Péter Szabó Szilvia Forrás: Instagram/szilvia_peter_szabo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.