A Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustra

stílusmustra Jennifer Lawrence Nicole Kidman Ashley Graham vörös szőnyeg premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! 

Fehérpártiak

Meglepő részletekkel játszottak a Passangers (Utazók) premierjén felvonuló színésznők. Rachael Leigh Cook fehér ruha, fekete melltartó kombinációja elég szerencsétlen választás volt, nem is értjük, hogy miért erőltetik ezt még mindig a celebek. A film főszereplője, Jennifer Lawrence egy csodás fehér ruhában jelent meg, amit egy kicsit talán gyerekes csillámos szívmotívummal akartak érdekesebbé tenni.

Jennifer Lawrence, Rachael Leigh Forrás: AFP

Ki tévedett a ruhaválasztásával?

Mellbedobással

A Sports Illustrated éves díjátadó gáláján a bikinis magazin modelljei is megjelentek. Hailey Clauson és Ashley Graham plus size modell is szépen kitette a nagyágyúkat, így nem is lett túl ízléses az összhatás.

Hailey Clauson, Ashley Graham Forrás: AFP

Kinek a szettje volt ízléstelenebb?

Furcsa megoldások

A héten először szőrös lábával sokkolt Bella Thorne, majd meglepő ruhaválasztásával és a bugyi hiányával verte ki a biztosítékot. A hét másik furcsa megoldását a plasztikszörny Nicole Kidman produkálta, akinek nem igazán állt jól a hasban kivágott ruha.

Bella Thorne, Nicole Kidman Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A hét kedvence

A hét legjobbja szerintünk a pasztell lilában pompázó Felicity Jones volt. A Zsivány Egyes főszereplőjének felül ráncolt, kövekkel kirakott ruhája tökéletesen illett a színésznőhöz, a sminkért pedig plusz pontot is kap tőlünk.

Felicity Jones Forrás: AFP, Northfoto
A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcaihttp://www.life.hu/trend/20161208-a-legcsodasabb-sztarsminkek-a-voros-szonyegrol-2016bol.htmlOrigoIdén tényleg mindent megmutattak magukból a sztárok! Az év legsokkolóbb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-az-ev-legnagyobb-villantasai.htmlAz idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme! Trend--Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20161208-unnepi-borapolasi-tippek-larion-oscartol.htmlKözelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. TrendThinkstockMit tettek a magyar sztárok a fürtjeikkel? A legnagyobb hajparák 2016-ban http://www.life.hu/trend/20161213-sztarok-akik-frizurat-valtottak-2016ban.htmlVannak, akik rövidebbre váltottak, és vannak, akik meglepő színekkel sokkolták a rajongóikat. Nézzük is az idei év legnagyobb hajparáit! TrendOrigoEzt tedd a karácsonyfa alá, ha valami igazán különleges ajándékra vágyszhttp://www.life.hu/trend/20161212-a-legkulonlegesebb-karacsonyi-ajandekok-a-szeretteidnek.htmlMi nagyon is hiszünk az ajándékozásban! Nem a mértéktelen pénzköltésben, hanem a figyelmességben, a szeretettel kiválasztott apróságokban, szépségekben, jóságokban, amelyek biztosan mosolyt csalnak a szeretteink arcára. Mutatjuk is, hogy idén szerintünk melyek a legcsodásabb karácsonyi ajándékok, még az is lehet, hogy megtalálod közöttük az igazit! TrendThinkstockEzt árulja el a stílusod a személyiségedről - Te melyik csoportba tartozol?http://www.life.hu/trend/20161212-ezt-arulja-el-a-stilusod-a-szemelyisegedrol.htmlJól tudjuk, hogy a stílus a személyiség kivetülése, hiszen mindenki azokat a ruhákat vásárolja meg és veszi fel, amiben önazonosnak érzi magát, ami igazán kényelmes számára, egyszóval, amiben jól érzi magát. De mit árul el a stílus a személyiségünkről? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.