50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárja

Lauren Graham Szívek szállodája Lorelai Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája.

Lauren Graham Hawaii szigetén látta meg a napvilágot, de az iskolát már Washingtonban kezdte. A középiskolában már erős vonzódást érzett a színészet iránt, így be is lépett a színjátszó körbe. Az egyetemen is színművészetet hallgatott, és ebből is diplomázott.

A karrierje 1995-ben kezdődött, amikor Hollywoodba költözött. Öt éven át szerepelt különböző sorozatokban visszatérő szereplőként, de filmekben is láthattuk kisebb szerepekben.

1998-ban a Nightwatch című filmben Forrás: AFP

A világsikert a Szívek szállodája című sorozat hozta meg. Állítólag azért választották ki a főszerepre, mert a gyors beszéde jól passzolt a sorozathoz megálmodott karakterhez, és a szikrázóan kék szemei is megragadták a producereket. A sorozat elképesztően nagy sikere igazolta is őket, hiszen kiválóan hozta a kávémániás, nagy dumás, fiatalos anyukát, és szuper összhang volt közöttük Alexis Bledellel, azaz Loryval.

Lauren Graham 2003-ban és 2005-ben Forrás: AFP

A sorozat 7 évadot élt meg, miután a készítők és a sorozatot sugárzó csatorna nem tudtak megegyezni, a forgatás a rajongók nagy csalódására befejeződött. A folytatás valójában folyamatosan ott lógott a levegőben, mígnem 2016-ban le is forgattak négy 90 perces részt, amit a Szívek szállodája: Egy év az életben címmel sugároztak. A sorozat utolsó része óta eltelt 10 évben természetesen sokat változtak a szereplők, és mivel Lauren Grahamet közben nem nagyon lehetett látni a képernyőn, sokakat meglepett a külseje.

A Gilmore lányok, Alexis Bledel és Lauren Graham 2005-ben és 2016-ban Forrás: AFP

A kissé túltolt plasztikázás vádjait is megkapta, és a vádaskodók valószínűleg nem is tévedtek. Ennek ellenére az új részekben is ugyanazt a könnyed bájt hozta, amit mindenki szeretett és megszokott tőle.

Lauren Graham a Szívek szállodája: Egy év az életben premierjén Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.