50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárja

Lauren Graham Szívek szállodája Lorelai Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája.

Lauren Graham Hawaii szigetén látta meg a napvilágot, de az iskolát már Washingtonban kezdte. A középiskolában már erős vonzódást érzett a színészet iránt, így be is lépett a színjátszó körbe. Az egyetemen is színművészetet hallgatott, és ebből is diplomázott.

A karrierje 1995-ben kezdődött, amikor Hollywoodba költözött. Öt éven át szerepelt különböző sorozatokban visszatérő szereplőként, de filmekben is láthattuk kisebb szerepekben.

1998-ban a Nightwatch című filmben Forrás: AFP

A világsikert a Szívek szállodája című sorozat hozta meg. Állítólag azért választották ki a főszerepre, mert a gyors beszéde jól passzolt a sorozathoz megálmodott karakterhez, és a szikrázóan kék szemei is megragadták a producereket. A sorozat elképesztően nagy sikere igazolta is őket, hiszen kiválóan hozta a kávémániás, nagy dumás, fiatalos anyukát, és szuper összhang volt közöttük Alexis Bledellel, azaz Loryval.

Lauren Graham 2003-ban és 2005-ben Forrás: AFP

A sorozat 7 évadot élt meg, miután a készítők és a sorozatot sugárzó csatorna nem tudtak megegyezni, a forgatás a rajongók nagy csalódására befejeződött. A folytatás valójában folyamatosan ott lógott a levegőben, mígnem 2016-ban le is forgattak négy 90 perces részt, amit a Szívek szállodája: Egy év az életben címmel sugároztak. A sorozat utolsó része óta eltelt 10 évben természetesen sokat változtak a szereplők, és mivel Lauren Grahamet közben nem nagyon lehetett látni a képernyőn, sokakat meglepett a külseje.

A Gilmore lányok, Alexis Bledel és Lauren Graham 2005-ben és 2016-ban Forrás: AFP

A kissé túltolt plasztikázás vádjait is megkapta, és a vádaskodók valószínűleg nem is tévedtek. Ennek ellenére az új részekben is ugyanazt a könnyed bájt hozta, amit mindenki szeretett és megszokott tőle.

Lauren Graham a Szívek szállodája: Egy év az életben premierjén Forrás: AFP
Rúzsmániások figyelem! Ezeket a színeket próbáljátok ki tavasszalhttp://www.life.hu/trend/20170308-ezeket-a-ruzs-szineket-probaljatok-ki-iden-tavasszal.htmlEszméletlenül pazar és káprázatos a tavaszi rúzsfelhozatal, amit ezúttal is kedvenc sminkmesterünk, Larion Oscar mutat be. TrendThinkstock7+1 tavaszi stílustipp plus size lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170309-tavaszi-stilustippek-plus-size-lanyoknak-es-noknek.htmlItt a tavasz, ami azt jelenti, hogy a szekrény mélyéről végre előkerülnek a vékonyabb színes felsők, a farmerkabátok, a maxiruhák és a ceruzaszoknyák. Kovrig Dóra a Plus Size Advice blog írója most bemutatja, mi az a 7+1 plus size alapdarab, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavasszal is nőiesek és stílusosak legyetek. Trend--Mi már mindenhol csíkokat látunk - Ez a tavaszi-nyári szezon legmenőbb trendjehttp://www.life.hu/trend/20170307-a-csikos-minta-a-tavaszi-nyari-szezon-legjobb-trendje.htmlKeresztbe, kasul, feketén, kéken, pirosan, színesen - mi már mindenhol csak csíkokat látunk. Nem is csoda, hiszen ez lesz az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy őrülete, amit ti is biztosan imádni fogtok. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPA hónap színe: a szikrázó mandarinhttp://www.life.hu/trend/20170307-a-honap-szine-a-mandarin.htmlMost, hogy végre kisütött a nap, bele is vetjük magunkat a tavaszba, és a legszikrázóbb, legvibrálóbb színnel köszöntjük a jó időt. A mandarin a hónap színe! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.