Tavaszi bőrápolási tippek nőknek és férfiaknak

Forrás: Thinkstock -
tavasz szépségápolás megújulás bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évszakváltás automatikus velejárója a megújulás. Nemcsak a természet, mi magunk is, és bőrünk is megújul. Larion Oscar most elmondja, mire van szüksége a bőrödnek tavasszal!

A hideg hónapokban bőrünk erősen védekezett a környezeti ártalmakkal szemben, így a bőr felső hámrétege megvastagodott, a pórusok eltömődtek.

Ezért nagyon fontos, hogy a fakó bőrt felébresszük, és a vérkeringését serkentsük.

A bőröd vérkeringését beindítja a szaunázás Forrás: Thinkstock

Ehhez jó módszer az otthoni gőzölés, valamint a szaunázás. Hetente radírozzuk le arcunkat, testünket kíméletes arc- és testradírokkal, így eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és megelőzzük a pattanások, mitesszerek kialakulását is: bőrünk fellélegzik.

Arcbőrünk mindennapos kényeztető ápolása hosszú távú befektetés. Ezért a legfontosabb, hogy a hölgyek, urak a korosztályuknak és a bőrtípusuknak megfelelő kozmetikumokkal, reggel és este alaposan tisztítsák meg bőrüket. Ezután elengedhetetlen a hidratálás. Az évszakváltásnak köszönhetően elhagyhatjuk a nehezebb, testesebb krémeket.

Az ideális választás most az esszenciális arcolaj, illetve a szérum,

ami frissítően hat, könnyű szerkezete miatt azonnal felszívódik, és energiával tölti fel a bőrödet.

Tavasszal használj esszenciális arcolajat vagy szérumot Forrás: Thinkstock

Érdemes az összetételre figyelni: a vízmegtartó tulajdonságuk miatt a legjobb az argán- és a kókuszolaj, valamint a tiszta hialuronsav magas jelenléte a krémekben, valamint az A-, C-, D- és E-vitaminok is fontosak az arcbőrünk kiegyensúlyozott, ellenállóbb és egészséges kinézetéhez. A napi rutint fényvédelemmel zárd. Az UV sugarak elősegítik a bőr idő előtti öregedését, valamint a májfoltok, szeplők kialakulását.

Szexizni akartak, de nagyon nem sikerült! Ezek a világ leggázabb szelfijeihttp://www.life.hu/trend/20170407-ezek-a-vilag-legundoritobb-szelfijei.htmlVeled is előfordult már, hogy nagyon szexi akartál lenni egy képen, aztán valahogy rettentően félresikerült a dolog? Annyira nem ronthattad el a fotót, mint ezek a lányok, akik a világ legdögösebbjének érezték magukat, csak éppen egy apróságot felejtettek el: eltakarítani a kuplerájt. Trend--Felsők minden mennyiségben: ezek a legjobb alapdarabok tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170407-felsok-minden-mennyisegben-ezek-a-legjobb-alapdarabok-tavaszra.htmlNéhány basic felsőrész mindenkinek kell a szekrényébe, így amikor egy lazább napra vágysz, rögtön tudsz majd mihez nyúlni. Csak egy tökéletes nadrág kell hozzájuk, és már indulhat is a nap. Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirálhttp://www.life.hu/trend/20170405-a-honap-sminktrukkje-a-fahejas-jegeskave-smink.htmlHa te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől! Trend--Trendjelentés a Los Angeles-i divatünneprőlhttp://www.life.hu/trend/20170403-trendjelentes-a-fashion-los-angeles-awards-voros-szonyegerol.htmlA Fashion Los Angeles Awards vörös szőnyeges felvonulása idén is hozott meglepetéseket. Míg tavaly Gigi Hadid áttetsző ruhája volt a legizgalmasabb divatpillanat, idén Nicki Minaj műhaja, az óriási karika-fülbevalók és néhány sokkoló cipő vitte a prímet. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoDurva plasztikai trend hódít Hollywoodban - a csípőnagyobbítás a legújabb őrülethttp://www.life.hu/trend/20170330-durva-plasztikai-trend-hodit-hollywoodban-a-csiponagyobbitas-a-legujabb-orulet.htmlHol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywood, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.