Annabelle Belmondo Jean-Paul Belmondo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jónéhány évvel ezelőtt felfigyeltek már a divatvilágban a színészlegenda gyönyörű unokájára. Annabelle Belmondo 29 éves, és modellkedéssel keresi a kenyerét. 

Bár gyakran szerepel magazinokban is a szép Annabelle, előfordulhat, hogy még nem "találkoztál vele". Instagramja azonban nyilvános, és dögösebbnél dögösebb fotókkal van tele. A modell olykor merészebb fotózásokat is bevállal: láthattuk már alig ruhában vagy pucéran is.

When Greece looked like the African savanna in @asericamagazine wearing @yasmineeslami @francoisrotger

Annabelle (@annabelle.belmondo) által megosztott bejegyzés,

Not happy that summer is almost over @francoisrotger

Annabelle (@annabelle.belmondo) által megosztott bejegyzés,

TGIF

Annabelle (@annabelle.belmondo) által megosztott bejegyzés,

Annabelle (@annabelle.belmondo) által megosztott bejegyzés,

Schobert Norbi imádja a gumicukrothttp://www.life.hu/sztarok/20171014-schobert-norbi-imadja-a-gumicukrot-es-szokott-is-enni.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! adása előtt a Mokkában vendégeskedett Schobert Norbi, Réka és Rella. A beszélgetés során fény derült Norbi egyik titkára is... TV + Sztárok--Eltüntette a Dina feliratú tetoválást az ujjáról VV Lórihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-eltuntette-a-dina-feliratu-tetovalast-az-ujjarol-vv-lori-uj-szerelme-kedveert.htmlAmikor még egy pár voltak, magukra tetováltatták a másik nevét. Azóta viszont szakítottak. VV Lóri már el is tüntette tetkóját, de Dina is ezt tervezi. TV + Sztárok--Imádják Rubint Rékát Lara osztálytársaihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-imadjak-rubint-rekat-lara-osztalytarsai-mondta-el-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-ban.htmlRéka nagyon sok időt tölt együtt gyermekeivel, így nagyobb meglepetések nem érték őt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! alatt, de nagyon érdekes volt számára az, hogyan látja őt kislánya. TV + Sztárok--Újra szerelmes Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ujra-szerelmes-kiraly-viktor-enekes.htmlÁrulkodó képet tett közzé az Instagramon az énekes. TV + SztárokOrigoEz a fiú lehet Schobert Lara szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ez-a-fiu-lehet-schobert-lara-szerelme-instagram-foton-bujik-hozza.htmlSchobert Réka nemrégiben jelentette be, hogy lányuk, Lara Instagram-oldala már mindenki számára elérhető és mindenki bátran követheti. TV + SztárokOrigoByeAlex vallomása az X-Faktorról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-byealex-vallomasa-az-x-faktorrol-es-a-lanyokrol.htmlByeAlex a lányok csapatát kapta az X-Faktor legújabb szériájában. Az internet népe folyamatosan kritizálja, az énekest, állítják, tematikája idén sokkal inkább a karakterekre összpontosult, mint sem a kiváló énekhangokra. Hogy Alexnek mi erről a véleménye, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.