Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplői arról beszéltek, van-e olyan szépségtippjük, amelyek nem kerülnek semmibe. 

Bár azt leszögezték, hogy a szépségnek ára van, Babett Nyertes Zsuzsa tippjére esküszik: jéghideg víz a szem alá reggel. Rita az alvást, a vízfogyasztást és a napozást helyezi előtérbe, Dalma a cukor és méz kombót használja. Csősz Bogi tippjeit megtudod a videóból, de annyit elárulunk, a pezsgő is közöttük van.

Lilu tetováltatotthttp://www.life.hu/trend/20171014-lilu-tetovaltatott-az-ejjel-nappal-budapest-kristofjaval.htmlLilu közösségi oldalán osztott meg egy felvételt, amelyen karját tetováltatja. TrendOrigoBikinire vetkőzött Pataki Zitahttp://www.life.hu/trend/20171013-bikinire-vetkozott-pataki-zita-idojos.htmlPataki Zitának igazán nincs mit takargatnia. Hiába múlt el 40 éves, bátran bikinire vetkőzhet. Trend--Így fest Rába Tímea kamaszlánya, a gyönyörű Ninahttp://www.life.hu/trend/20170914-igy-fest-raba-timea-kamaszlanya-a-gyonyoru-nina.htmlLánya, Nina szülinapja alkalmából Rába Timi képeket posztolt Facebook oldalára. A kamaszlány örökölte anyja szépségét, a képeken csak úgy ragyog, ráadásul már modellmunkái is voltak. Trend--Fürdőruhában szelfizett Judyhttp://www.life.hu/trend/20171007-furdoruhaban-fotoztak-judy-enekesnot.htmlCsaládjával nyaralgat az énekesnő Törökországban, és Instagramján meg is mutatta, milyen klasszul érzik magukat. TrendOrigoRúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő Aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoKöllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője botoxoltatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20170930-kollo-babett-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-botoxoltatta-az-arcat.htmlÚgy tűnik, a luxuséletnek a botoxolás is elengedhetetlen feltétele, legalábbis egy bizonyos kor felett. A Feleségek luxuskivitelben című reality második epizódjában szépészeti beavatkozáson vesz részt a műsor két szereplője, a 48 éves Rita és a 38 éves színésznő, Babett. Nem biztos, hogy érdemes volt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.