Ezek lesznek 2018 sminkszínei: így használd őket

Forrás: Shutterstock -
szépségápolás smink szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év legújabb Pantone színei nagy hatással lesznek a divatvilágra is. Ezek az izgalmas árnyalatok sok játékosságot rejtenek magukban, kísérletezésre, felfedezésre csábítanak. Csupa izgalom, ha a sminkedben használod őket.

Az új árnyalatok között megtaláljuk a Meadowlark madársárga árnyalatot, a Cherry Tomato koktélparadicsomot, a Little Boy Blue égszínkéket, a Chili Oil vörösesbarnát, a Blooming Dahlia barackos rózsaszínt, a Pink Lavender pasztell levendulát, az Arcadia türkizzöldet, az Ultra Violet kékeslilát, vagy ultraibolyát, az Almost Mauve halvány mályvát, az Emperador mély csokibarnát, a Spring Crocus élénk lilát, valamint a vibráló Lime puncsot.

Ezek lesznek 2018 sminkszínei Forrás: Panton

Ezek a színek önmagukban vagy túláradóak, vagy uncsik, vagy éppen sápasztóak, ezért mindenképpen kombinálni kell őket. Ám ha jól válogatod össze a színeket, akkor kiragyogsz a szürke hétköznapokból. Érdemes ezekhez a színekhez keverni a barackos pinket, citromsárgát, narancsot, pálmalevél zöldet, lazúros kéket, mély farmerkéket, ködös szürkét, meleg homok barnát, piszkos fehéret.

  • Ha friss lendületre vágysz, akkor a barackos rózsaszínt keverd a krókusz lilával, az égszínkéket a türkizzölddel, a madársárgát az égszínkékkel. Rúzsban jól illik ezekhez a kombinációkhoz a rózsaszín, a lazac, a barackos pink, fukszia.
  • Ha természetes hatást szeretnél, akkor bátran keverd a halvány mályvát a vörösesbarnával, a barackos rózsaszínt a pasztell lilával. A halvány mályvát a csokibarnával, a pasztell nude árnyalatot a vörösesbarnával. Rúzsszínekkel harmonikusabbá teheted a megjelenésedet, jól passzol ezekhez az árnyalatokhoz a nude, a mályva, a rózsaszín, a barack és a narancsospiros.
Bátran keverd a barackos rózsaszínt a pasztell lilával Forrás: Shutterstock
  • Ha bevállalós vagy, akkor mindenképp próbáld ki a lime puncsot a türkizzölddel, az ultraibolyát a madár sárgával, a krókusz lilát az ultraibolyával, a koktélparadicsomot a vörösesbarnával. Ezekhez a kombinációkhoz bátran használj narancsot, a koktélparadicsom pirosat, lilát, fuksziát, neon pinket.
Top 5 sminktermék, amivel magabiztosan indíthatod 2018-athttp://www.life.hu/trend/20180109-top-5-sminktermek-amivel-magabiztosan-indithatod-2018at.htmlEz az év is jól kezdődik, szépen lassan érkeznek az újdonságok. Érdemes figyelni az újításokra, mert ahogy az igényeink változnak, úgy változnak a kozmetikumok is, amikkel még tökéletesebb lehet a megjelenésünk. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180108-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-golden-globe-galarol.htmlIgazán izgalmas volt az idei Golden Globe-gála, a legtöbb színésznőnek határozottan jót tett a Black Code, így ugyanis jobban fókuszba került az arc és a smink. Nézzük meg közelebbről, kik azok akik túltolták és kik azok, akik kiragyogtak a vörös szőnyegről! TrendOrigoSharon Stone kihívó dekoltázzsal jelent meg a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20180108-sharon-stone-kihivo-dekoltazzsal-jelent-meg-a-golden-globe-voros-szonyegen.htmlAz 59 éves színésznőnek bizony semmit nem kell takargatnia: fantasztikus formában van Sharon Stone, amit a Golden Globe-gálán is bizonyított. Trend--Akik megszegték a dress code-ot: durva divatbakik a Golden Globe-rólhttp://www.life.hu/trend/20180108-divatbakik-a-golden-globerol.htmlA Golden Globe az első igazán nagy filmes esemény a Weinstein-ügy kirobbanása óta, így egyértelmű volt, hogy ez a gála nemcsak a díjazottak miatt lesz érdekes. Ugyan hivatalosan nem hirdették meg az este dress code-ját, de tudni lehetett, hogy a zaklatási botrányok miatt minden színésznő feketébe öltözik, ezzel is kifejezve: elítélik az erőszakot. Dress code ritkán ennyire fontos és beszédes, így mindössze három emberhez nem jutott el a híre. Trend--Ők voltak a Golden Globe legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20180108-a-golden-globe-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.htmlA 75. Golden Globe-gála nemcsak a díjazottak miatt marad majd emlékezetes, hanem a feketébe borult vörös szőnyeg miatt is. A fekete estélyi ruhákkal a zaklatások ellen tiltakoztak Hollywood csillagai. A klasszikus szín azonban nem mindenkinek hozott szerencsét: mutatjuk az este legrosszabbul öltözött celebjeit. Trend--A hónap sminktrükkje: ragyogj az ultraibolyávalhttp://www.life.hu/trend/20180105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ultraibolyaval.htmlAz év színe sok meglepetést tartogat számodra, egyszerre intuitív, misztikus és inspiráló. Ez a meghatározó szín rámutat az eredetiségre, a leleményességre, aktiválja az agy kreatív központját, szellemi frissességet ad. Nézzük, hogy használhatod a sminkelésben ezt a különleges árnyalatot, az ultraibolyát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.