A kifutókról az Oscar-gála vörös szőnyegére: 10 emlékezetes ruhaköltemény

Oscar-gála ruhaköltemény kifutó vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban kerülnek átadásra az aranyszobrok: az idei lesz a 90. Oscar-gála. Mint minden évben, idén sem csak a díjazottak névsorát várjuk, hanem a vörös szőnyeges bevonulás pillanatait is. Hangolódásként ezúttal 10 emlékezetes ruhakölteményt mutatunk, amelyek egyenesen a kifutóról érkeztek a vörös szőnyegre.
  • Nicole Kidman az Armani Privé tavaszi-nyári kollekciójából választott a tavalyi Oscar-gálára egy nude alapon gyöngyhímzéssel díszített ruhát.
Nicole Kidman Forrás: Getty Images
  • Janelle Monae a 2016-os őszi-téli Elie Saab Haute Couture kollekció egyik darabját viselte a 2017-es Oscaron. Sokan kritizálták a ruhát, mi viszont imádtuk a drámaiságát, ami illik is a színésznőhöz. Ebből az emlékezetes kollekcióból választott egyébként Jessica Biel is a Golden Globe-ra, ami az egyik kedvenc estélyink volt tavaly.
Janelle Monae Forrás: Getty Images

2017 álomruhái a vörös szőnyegről

2017-ben sem volt hiány emlékezetes divatpillanatokból és csodálatos estélyi ruhákból: összeszedtük az idei év legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruháit.

  • A Chanel Haute Couture 2017-es tavaszi-nyári kollekciójából választott Sofia Boutella. Ezt a ruhát a vörös szőnyegen kevésbé szerettük, de a szintén ebből a kollekcióból kikerült, Emma Stone által viselt ruhát imádtuk a Bafta-gálán.
Sofia Boutella Forrás: Getty Images
  • Hailee Steinfield ruhája emlékezetes maradt a tavalyi Oscar-gáláról: a pasztell ruhát Ralph&Russo küldte kifutóra a tavaszi-nyári kollekció részeként.
Hailee Steinfield Forrás: Getty Images
  • Ugyanebben a kollekcióban tűnt fel az a nagyon különleges, plasztikus ruha is, amit Priyanka Chopra viselt az Oscaron. A vörös szőnyegen sem mutatott rosszul, de a kifutón kétségtelenül jobban élt.
Priyanka Chopra Forrás: Getty Images
  • Chrissy Teigen is feledhetetlen maradt, hiszen tündökölt a 2017-es Oscaron, amikor Zuhair Murad ruháját viselte a tavaszi-nyári kollekcióból.
Chrissy Teigen Forrás: Getty Images
  • Felicity Jones tavalyi nude, Hamupipőkés stílusú ruhája a 2017-es tavaszi-nyári Dior Haute Couture kollekcióból került ki. Ebben a kollekcióban tűnt fel mellesleg az a fehér estélyi is, amit Natalie Portman kismamaként viselt SAG-gálán.
Felicity Jones Forrás: Getty Images
  • Dakota Johnson tavalyi ruháját az Oscaron nem kifejezetten szerettük. A Gucci darab az őszi-téli kollekcióból került ki, és több színben is bemutatták.
Dakota Johnson Forrás: Getty Images
  • Daisy Ridley 2016-os Oscar ruháját viszont imádtuk. Habár sokak szerint túl egyszerű volt egy Oscar-gálára, valójában részletgazdag, csillogó, és csodás mestermunka. Nem is véletlen, hiszen egy Chanel Haute Couture darabról van szó, a 2016-os tavaszi-nyári kollekcióból.
Daisy Ridley Forrás: Getty Images
  • Arra valószínűleg kevesebben emlékeznek, hogy 2013-ban egy Dior estélyit viselt Jennifer Lawrence, míg az, hogy mekkorát esett a színpadra vezető lépcsőn, feltehetően mindenkinek beugrik. A ruha egyébként a 2013-as tavaszi-nyári kollekcióból került ki, a merevsége azonban se a kifutón, se a vörös szőnyegen nem mutatott kifejezetten jól.
Jennifer Lawrence Forrás: Getty Images

Ruhamustra a Glamour-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180302-ruhamustra-a-glamour-galarol.htmlTegnap este adták át a Glamour Women of the Year díjakat. Most megmutatjuk, milyen ruhában érkeztek a sztárok az eseményre! Trend--Mit tesz a külső? Szakállat növesztett és világhírű letthttp://www.life.hu/trend/20180227-a-kulseje-miatt-valtozott-meg-az-elete-gwilym-pugh.htmlElképesztő, hogy mit tehet az emberrel egy hajszínváltás, vagy szakállnövesztés, vagy éppen az életmódváltás miatt bekövetkező fogyás, alakváltozás. Egy duci biztosítási ügynökből simán lehet például hipszter macsó és modell. Ismerjétek meg Gwilym Pugh történetét. Trend--Hófehér bőröd van? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20180221-smink-hofeher-borueknek.htmlTalán a világos bőrűek a legszerencsésebbek, már ami az időtlen, ártatlan, érzéki kisugárzásukat illeti, a megfelelő sminktermékek felkutatása azonban okozhat némi bonyodalmat. Az alapozónál például figyelni kell rá, nehogy sárgás legyen az árnyalat. De érdemes időt fektetni ebbe, hogy aztán tökéletes sminket tudj készíteni magadnak. Trend--Ezért olyan különlegesek a vörös hajú emberekhttp://www.life.hu/trend/20180226-a-voros-haj-kulonlegessege.htmlA vörös haj egy genetikai mutáció során jön létre, így az emberiségnek mindössze két százaléka születik ezzel a hajszínnel. Nem is csoda, hogy misztikusnak és különlegesnek gondolták már évszázadokkal ezelőtt is, más kérdés, hogy ekkor mágián égették el őket boszorkányság miatt. TrendOrigoA legújabb sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180221-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlA rendkívül színes és izgalmas divatmetropolisz mindig tartogat meglepetéseket: ezúttal is bravúros sminktechnikákat leshetünk el a New York-i sminkmesterektől. TrendOrigoPasimustra a Brit Awardsról: Justin Timberlake megmutatta hipszter oldaláthttp://www.life.hu/trend/20180222-pasimustra-a-brit-awardsrol-2018.htmlAz extrém női outfitek és a dekoltázsok mellett a férfiak is képviselték magukat a tegnap esti Brit Awardson. Nézzük, ki milyen stílust hozott a zenei díjátadón! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.