Ezeket a sminkszíneked próbáld ki idén tavasszal

Forrás: Shutterstock -
tavasz szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz a pompázatos színkavalkád időszaka. Ha imádod a színeket, akkor tudod, hogy felélénkítenek és vibráló megjelenést kölcsönöznek: szeresd őket, és használd bátran. Mutatjuk az idei trendeket!

Ebben a szezonban ne lepődj meg, ha a madár sárga, a lime, a puncs, a krókusz, a barna, az ultraibolya, a türkizzöld, a levendula lila, a barackos rózsaszín, a barack, a chili, a babakék a halvány szürke vagy a paradicsom piros különböző árnyalatai mosolyognak rád az üzletek kínálatában.

Ha a meleg színeket részesíted előnyben, akkor imádni fogod tavasszal a barnát a madár sárgával, a barnát a pirossal, a chilit a pirossal, a pirosat a barackos rózsaszínnel és a barnával is kombinálhatod a szemfestésedben. Jól passzolnak ezekhez a kombinációkhoz a lazac, a barack, a nude, a narancsos és piros ajakrúzsok.

Forrás: AFP

Ha a hideg színeket részesíted előnyben, akkor izgalmas lehet együtt a a babakék az ultraibolyával, a krókusz az ultraibolyával. a krókusz a barackos rózsaszínnel, a lime a türkizzölddel, a szürke és levendula lila kombinációja. Rúzsok tekintetében minden jöhet, ami hideg árnyalatú. Kísérletezz bátran, ragyogj színesen tavasszal is.

Forrás: Shutterstock

3 sminktipp, amit kötelező kipróbálnod idén tavasszal

Ha mindig is szerettél volna kék szemeket, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbáld, ugyanis hódít a kék szemfestés. Ha imádod a cicás, huncut tekintetet, akkor az új tustechnikát kell elsajátítanod. Ha pedig a titokzatos, füstös hatású szemfestés rabja vagy, próbáld ki a legújabb, őrülten izgalmas színes smokey-t. Larion Oscar sminktippjei!

Urban Geisha, azaz a cseresznyevirág ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20180405-cseresznyevirag-ihlette-smink.htmlA városi gésa ártatlanul érzéki és sejtelmesen titokzatos. Ha üde, ragyogóan természetes, kislányos bájra vágysz, mindenképp próbáld ki ezt a fantasztikus, cseresznyevirágzás inspirálta sminket. TrendOrigo77 éves lett a punk nagyasszonya, Vivienne Westwoodhttp://www.life.hu/trend/20180328-77-eves-lett-a-punk-nagyasszonya-vivienne-westwood.htmlA legformabontóbb élő divattervező, a punk nagyasszonya, aki soha nem félt szót emelni társadalmi vagy éppen környezetvédelmi kérdésekben. Számára az utcai tüntetések is inspirációként szolgáltak, így született meg például a kifutón is prezentált "a politikusok bűnözők" kampány. A 77 éves Vivien Westwoodot híres mondásaival köszöntjük! Trend--A hónap sminktrükkje: a szatén metálhttp://www.life.hu/trend/20180404-aprilisi-honap-sminktrukkje-a-szaten-metal.htmlA legújabb, őrülten izgalmas trend a fényes és a matt textúrák együttes használata. Ez az új szatén metál textúra egyszerre lágy és kemény, nagyon különleges, természetes hatású sminket lehet vele készíteni. TrendOrigoMiért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélküli arcát?http://www.life.hu/trend/20180328-miert-szamit-extremnek-ha-valaki-megmutatja-smink-nelkuli-arcat.htmlAz elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshop nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig? TrendOrigoFrissítsd fel a ruhatáradat! Jöhet a tavaszi gardróbtakarítás http://www.life.hu/trend/20180323-tavaszi-gardrobtakaritas-frissitsd-fel-a-ruhataradat.htmlTavasszal valahogy különösen igénye van az embernek a megújulásra, arra, hogy rendet tegyen maga körül, kicsit rendszerezzen, megváljon bizonyos dolgoktól, amik csak feleslegesen a foglalják a helyet, és esetlegesen persze be is szerezzen helyettük ezt-azt. TrendOrigo96 évesen adta ki új könyvét a divatikon, Iris Apfelhttp://www.life.hu/trend/20180321-iris-apfel-divatikon-96-evesen-adta-ki-uj-konyvet.htmlAccidental Icon, vagyis Véletlenül lett ikon címmel adta ki legújabb könyvét a 96 éves Iris Apfel. Iris elképesztő életútat tudhat a magáénak, amiről a könyvében is beszámol. A Fehér Ház lakberendezője, és a felső tízezer híres stylistja volt, majd social media sztár lett: harsány stílusáért, látványos kiegészítőiért az egész világ rajong. Következzen 10 idézet az új könyvéből! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.