Merész ruhát választott Palvin Barbi a Velencei Filmfesztivál utolsó napjára: fotó

fashion week modell Palvin Barbara szexi velencei filmfesztivál ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi csak úgy ragyogott a Velencei Filmfesztivál utolsó napján.

Ahogyan azt megírtuk, Palvin Barbi már a Velencei Filmfesztivál első napján levette a lábáról a közönséget. Legelső szettje azonban semmi volt ahhoz képest, amit az esemény utolsó napján viselt a vörös szőnyegen. A csinos modell csak úgy ragyogott: egy hátul teljesen nyitott, mélyen dekoltált darabba bújt.

Íme!

Palvin Barbi ezúttal is gyönyörű volt Forrás: NurPhoto via Getty Images/Matteo Chinellato/NurPhoto/Matteo Chinellato

Mesésen festett ebben a ruhában Forrás: Daniele Venturelli/WireImage/2018 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Ruha vagy fehérnemű? Így viselik a legújabb trendet Hollywoodbanhttp://www.life.hu/trend/20180831-szaten-fehernemu-ruhak-hollywoodbol.htmlA szexi szatén fehérnemű topok néhány éve jöttek vissza a divatba, és kilépve a tulajdonképpeni fehérnemű kategóriából, szépen beilleszkedtek az utcai divatba. Korábban rétegezve, mondjuk egy garbóra rávéve hordták, majd önmagában is. Ezúttal ennek hosszabb verziója, a szexi hálóingre hajazó szaténruha tért vissza. TrendOrigoFalatnyi fehér miniszoknyában fotózták Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/trend/20180902-falatnyi-feher-miniszoknyaban-fotoztak-hosszu-katinka-uszonot.htmlHosszú Katinkáról a legtöbbször az úszodából vagy edzőteremből látni fotókat, ezért is különösen kincs, amikor utcai ruhában, pláne ilyen csinosban készül róla kép. Trend--Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka szőke hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20180831-lagzi-lajcsi-lanya-galambos-boglarka-szoke-hajszinre-valtott.htmlA szőke hajszín mellett döntött Galambos Lajos gyönyörű lánya, Galambos Boglárka. Rendkívül jól áll neki az új külső. Trend--Heti trendjelentés: Janet Jackson kiverte a biztosítékot külsejévelhttp://www.life.hu/trend/20180831-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-janet-jackson-tyra-banks.htmlA hét legnagyobb eseménye a velencei filmfesztivál nyitónapja volt, ahol többek között Palvin Barbi is megjelent. Szerencsére ezen kívül is több izgalmas vörös szőnyeges rendezvény volt, mutatjuk is a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoTolvai Reni dekoltázst és hatalmas terpeszt villantott az edzőterembenhttp://www.life.hu/trend/20180831-tolvai-reni-dekoltazst-es-hatalmas-terpeszt-villantott-az-edzoteremben.htmlFalatnyi topban indult edzeni Tolvai Renáta énekesnő, majd egy fotót is feltöltött szexi dekoltázsásról. TrendOrigoElképesztő hajkoronája van az ötéves Miának: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180829-elkepeszto-hajkoronaja-van-az-oteves-mianak.htmlÚj sztárja van az Instagramnak, méghozzá egy ötéves lány személyében. A kis Mia elképesztő hajkoronával rendelkezik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.