Ezeket a tárgyakat tartja a retiküljében Katalin hercegné

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
retikül királyi család Katalin hercegné táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mit rejt Katalin hercegné táskája.

A Katalinról szóló életrajzi könyv szerzője, Marcia Moody elárulta, a hercegné rendszerint mindössze négy dolgot tart a táskájában.

Az egyik legfontosabb tárgy, ami nélkül sehova nem megy, egy aprócska tükör, amivel bármikor ellenőrizheti, arcán minden tökéletes-e. Emellett mindig van nála ajakbalzsam, mattító papír, amellyel bármikor felfrissítheti a sminkjét, valamint természetesen zsebkendő is.

Ezek azok a nagyon hasznos tárgyak, amelyek még a kisméretű retiküljében is elférnek – írja a DailyStar.

Katalin hercegné és a retikülje Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Adventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden naprahttp://www.life.hu/trend/20181126-adventi-szepsegkalendariumok-a-kedvenc-markainktol.htmlKözeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink! TrendOrigoTóth Vera bomba formában van: megmutatta dekoltázsát ishttp://www.life.hu/trend/20181127-toth-vera-bomba-formaban-van-megmutatta-dekoltazsat-is.htmlTóth Vera egyre vékonyabb. Hangszálgyulladásából felépülve újra színpadon áll az énekesnő, aki egy tükörszelfivel mutatta meg, mennyire jól néz ki.TrendOrigoRadics Gigi feltupírozott haja és sárga szerelése sokakat a Star Trekre emlékeztetetthttp://www.life.hu/trend/20181126-radics-gigi-feltupirozott-haja-es-sarga-szerelese-sokakat-a-star-trekre-emlekeztetett.htmlKill Bill, Star Trek, Csubakka – sok minden eszébe jutott az embereknek Radics Gigi szombati megjelenéséről. TrendOrigoFélmeztelenül mutatta meg magát Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181123-felmeztelenul-mutatta-meg-magat-rihanna.htmlSaját fehérneműmárkájának állt modellt Rihanna, aki most félmeztelenül is megmutatta magát. Trend--Szexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigoSzűcs Judith új frizurával hódít - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181121-szucs-judith-uj-frizuraval-hodit.htmlA 65 esztendős Szűcs Judith rövidre vágatta a haját, és 2 kilót magára szedett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.