Myléne Desclaux elárulta a francia nők fiatalságának titkát

Forrás: Shutterstock -
francia nők fiatalság titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia nők időtlen eleganciáját és kortalanságát mindenki irigyli, de eddig nem tudtuk, mi a titkuk. Többé nem kell a sötétben tapogatóznunk, ha követni akarjuk őket ezen az úton: Myléne Desclaux írónő egy könyvben írta meg, miért érzik még az 50 éves francia nők is fiatalnak magukat. Íme, néhány tipp.

Soha ne fedd fel a korodat

Az író szerint semmi nem tesz öregebbé annál, ha bevallod a valódi korodat. Jobb erről hallgatni, ugyanis abban a pillanatban, amikor bevallod, meg is látszik az arcodon.

Változtass nevet

Myléne Desclaux azt javasolja, hogy változtassanak nevet azok, akik nem olyan szerencsések, hogy fiatalos nevet kaptak a szüleiktől. Ebből ugyanis egyrészt következtetni lehet az ember korára.

Ünnepelj a születésnapodon, de ne nevezd szülinapi bulinak

Az ünneplést minden évben megérdemli mindenki, de az író azt javasolja, ne nevezzük szülinapi bulinak a partinkat. Így magunk sem érezzük az idő múlásának súlyát, és elkerülhetjük a korunkra irányuló kínos kérdéseket.

Az író szerint semmi nem tesz öregebbé annál, ha bevallod a valódi korodat Forrás: Shutterstock


Küzdj az ősz hajszálak ellen

Az ősz hajszálak bizony öregítik az embert, ha akarja, ha nem, ezért az író azt javasolja, mindenképpen vegyük fel a harcot ellenük.

Figyelj oda a súlyodra

Myéne Desclaux szerint az 50 év körüli nőknek főként oda kell figyelniük a súlyukra: szerinte az a legjobb, ha kevés zsírt és nagyon sok folyadékot visz be az ember.

Hanyagoljuk a szemüveget

Főként egy randin. Ha lehet, kerüljük el annak használatát, ugyanis 30 év fölött már öregíti az embert.

Új külsőt villantott Gáspár Győző: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181127-uj-kulsot-villantott-gaspar-gyozo.htmlÚj külsőt villantott Gáspár Győző. TrendOrigoDeb Rottum abból él, hogy a világ legcsúnyább karácsonyi pulcsijait készítihttp://www.life.hu/trend/20181127-deb-rottum-abbol-el-hogy-a-vilag-legcsunyabb-karacsonyi-pulcsijait-kesziti.htmlMeglepő bevételi forrásra tett szert Deb Rottum. A floridai egyedülálló anya a világ talán legcsúnyább karácsonyi pulcsijait készíti el, melyeket úgy visznek, mint a cukrot. Hatalmas rénszarvasok, a Grincs, de még flamingó is megfér a giccses darabokon. TrendOrigoEzeket a tárgyakat tartja a retiküljében Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20181127-ezeket-a-targyakat-tartja-retikuljeben-katalin-hercegne.htmlKiderült, mit rejt Katalin hercegné táskája. Trend--Adventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden naprahttp://www.life.hu/trend/20181126-adventi-szepsegkalendariumok-a-kedvenc-markainktol.htmlKözeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink! TrendOrigoTóth Vera bomba formában van: megmutatta dekoltázsát ishttp://www.life.hu/trend/20181127-toth-vera-bomba-formaban-van-megmutatta-dekoltazsat-is.htmlTóth Vera egyre vékonyabb. Hangszálgyulladásából felépülve újra színpadon áll az énekesnő, aki egy tükörszelfivel mutatta meg, mennyire jól néz ki.TrendOrigoRadics Gigi feltupírozott haja és sárga szerelése sokakat a Star Trekre emlékeztetetthttp://www.life.hu/trend/20181126-radics-gigi-feltupirozott-haja-es-sarga-szerelese-sokakat-a-star-trekre-emlekeztetett.htmlKill Bill, Star Trek, Csubakka – sok minden eszébe jutott az embereknek Radics Gigi szombati megjelenéséről. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.