2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről

2018 dekoltázs vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket!

Már az év eleje is igencsak sok izgalmat tartogatott a vörös szőnyegen, kezdve Kate Hudsonnak a Golden Globe-on viselt, rendkívül mélyen dekoltált ruhájától. Aztán jött a Screen Actors Guild és a már-már nélkülözhetetlen dekoltázs Halle Berrytől. A sorból természetesen azok sem maradtak ki, akiktől cseppet sem meglepő a kihívó szerelés, mint Cardi B, Nicki Minaj vagy éppen Rihanna. Idén a modellek is kitettek magukért, különösen emlékezetes maradt például Bella Hadid Bazaar Icons gálán villantott dekoltázsa, Candice Swanepoelnek a Victoria's Secret after partyn viselt, szexi ruhája, vagy éppen Jourdan Dunn MTV EMA-s szerelése.

Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat!

Forrás: Getty Imageshttp://www.life.hu/trend/galeria/20181229-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.htmlmiddleon1200600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.