Fürdőruhás fotósorozaton Bálizs Anett, a Jóban Rosszban szereplője

Jóban Rosszban fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fürdőruhában mutatta meg bombaalakját a Jóban Rosszban főnővére, Bálizs Anett. 

A színésznő nagyon odafigyel az alakjára, két évvel ezelőtt pedig fitneszmodell-versenyen is részt vett. „Sokszor érzem azt, hogy nem bírom, feladom, aztán szerencsére újra erőre kapok. Nem is sejtettem előtte, hogy milyen nehéz is a felkészülés egy ilyen versenyre. És itt nem is az edzésekre gondolok feltétlenül, inkább a táplálkozásra” – nyilatkozta akkor.

Gyönyörű menyasszony lesz majd Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20190720-gyonyoru-menyasszony-lesz-majd-dukai-regina-modell.htmlEgy napraforgóföld közepén, menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Reginát. Bár a modell még nem készül kimondani az igent, jól látszik, gyönyörű ara lesz majd. TrendOrigoRadics Gigi bombázó lett: a végzet asszonyaként pózolhttp://www.life.hu/trend/20190718-radics-gigi-enekesno-bombazo-lett-a-vegzet-asszonyakent-pozol.htmlEmlékeztek még Radics Gigire, amikor pufi kislányként először állt a Megasztár színpadára? Az énekesnő már jó néhány évvel ezelőtt megszabadult plusz kilóitól, de most még ragyogóbban néz ki, mint valaha. Trend--Nagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Sarka Kata és Rogán Cecília királynőként tündökölt a versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-sarka-kata-es-rogan-cecilia-kiralynoket-tundokolt-a-versenyen.htmlA Magyarország Szépe verseny döntőjének szakmai zsűrijében természetesen helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. TrendOrigoMagyarország Szépe: magyar tervezők kreációiban vonultak fel a lányok a kreatív tourban http://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elkepeszto-kreaciokban-vonultak-fel-a-lanyok-a-kreativ-tourban.htmlA bikinis kör után már csak 14 lány állt a Magyarország Szépe színpadára a kreatív tourban. A kör érdekessége, hogy minden versenyzőnek egy-egy magyar tervező készített fellépőruhát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.