Gáspár Evelin megmutatta, milyen hajlékony

alak diéta fogyás Gáspár Győző Gáspár Evelin fogyókúra jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lányát elcsaltuk egy erőt próbáló edzésre, és megdolgoztattuk az izmait. Evelin pedig elárulta csodás fogyásának titkát.

Gáspár Győző lánya mosolygósan érkezett a jógaórára, és mielőtt belemelegedtünk volna az ászanák világába, arról faggattam, hogyan sikerült harminc kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia.

Gáspár Evelin Fotó: Polyák Attila/Origo

most egy picit belustultam, és inkább az étkezésemre figyelek,


Fotó: Polyák Attila/Origo

„Salgótarjánban járok egy fitneszstúdióba, ahol sokféle edzésformát kipróbáltam, mint például a pilatest és a jógát. Mindkettő nagyon tetszett, mert segített a mélyizmokat nyújtani, lazítani, erősíteni. A gerincemre is jó hatással voltak a pilates- és jógagyakorlatok, mert óra után éreztem, hogy teljesen felszabadította a hátam” – magyarázta a fiatal lány, akit arról is faggattam, egészséges-e a gerince.

„17 évesen volt egy nagy autóbalesetem, és eltört az egyik csigolyám,

akkor egy speciális mellényt kellett viselnem, és fél évig fizikoterápiára jártam. Végül teljesen rendbejöttem, így ma már nincsenek fájdalmaim. Rendszeresen járok masszázsra is, hogy a sok edzés után lazítsam az izmaimat” – mondta Evelin, aki elárulta, sosem áll mérlegre, mert úgysem lenne elégedett az eredménnyel, hiszen a nehéz csontozata miatt a mérleg nyelve mindig többet mutat, mint szeretné.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Evelin diétája

„Reggel egy pohár citromos vízzel kezdek, majd beveszem a gyomromra való természetes összetevőjű gyógyszereket, ezekkel szinte jól is lakom, de azért még reggelire egy kis zabkását szoktam fogyasztani. Ezután általában délig nem vagyok éhes, aztán jön egy könnyű ebéd, csirkemell vagy hal, és délután uzsonna. Lisztet, cukrot egyáltalán nem fogyasztok.”

Evelin az órán remekül teljesített, pedig a dinamikus jógát életében először próbálta. „Nagyon tetszett az órád, mert ugyanúgy, mint a pilates, a mélyizmaimat mozgatta át.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Azt figyeltem meg, hogy nagyon fontos a jógában az egyensúly, ez új tapasztalat volt a számomra.

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Molnár Andi lement nekünk spárgába. Sarka Katán csavartunk egyet. Larion Zoé és Müller Attila páros jógán tündökölt. Iszak Eszti remek jógapartnernek bizonyult. A Pesti Színházban a díszletek között jógáztunk Mauglival és Bagirával. Som-Balogh Edina még a legnehezebb jógapózban is remekül érezte magát. Sugár Berci átvette az irányítást, és mi tanultunk tőle új ászanákat. Szekeres Nóri tökéletes jógaalkat, és ezt be is bizonyította nekünk. Varga Izabellának katartikus élmény volt az első jógaórája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.