szépségápolás smink Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő minden szempontból a mai kor egyik szépségikonja: szupernőies testalkatát a férfiak imádják, a nők irigylik. Stílusa egyedi, szexi és változatos, ismeri a tökéletes frizura és a smink minden csínját-bínját. Van mit tanulni tőle – Larion Oscar el is árulja, hogy milyen sminktrükköket érdemes ellesned a ma 46 éves Jennifer Lopeztől!

Kívül-belül óvja bőrét

Ő a titokzatos latin szépség. Énekes-színésznő, családanya és nem utolsósorban szexszimbólum. Irigylésre méltó test, fenséges hajkorona, fantasztikus bőr, titokzatos szemek, káprázatos, láthatatlan sminkek. Jennifer Lopez következetesen, rendszeresen edzi a testét, kókuszolajat használ a ragyogó és feszes bőrért, és odafigyel a táplálkozására: reggelente vitaminturmixot fogyaszt, délben salátát egy kis csirkével, esténként halat, zöldséget. Napközben ha megéhezik, gyümölccsel kényezteti magát, de mint családanya, néha azért ő is elcsábul egy kis édességre. Nagy gondot fordít hajának ápolására: olívaolajjal kényezteti tincseit, hogy mesés fényük legyen, valamint esszenciális levendulakészítménnyel illatosítja fürtjeit.

Jól bevált színeket használ

Sminkben a saját színeit részesíti előnyben – figyelembe veszi a haja, a bőre, valamint a szeme színét, és ennek megfelelően választja ki a harmonizáló sminkszíneit. Kedvencei a bézs, a pezsgő, az arany, a réz, a bronz, a fahéj, a szerecsendió, a hideg barnák és a fekete. Érzékeny bőre van, így napozás helyett bronzosítókkal érzékelteti kreol bőrén a napbarnított hatást.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Természetes ragyogás JLo módra

A bőrtökéletesítő báziskrém után közepesen fedő, lágy, krémes alapozót kever egy kis hidratálókrémhez a tenyerében, mert a hő hatására még lágyabb textúrát ér el. Kézzel helyezi fel az alapozót, majd a végén ecsettel tökéletesíti a végeredményt. A szem alatti területet korrektorral világosítja, aminek árnyalata egy-két tónussal világosabb a bőrszínéhez képest, így marad láthatatlan. Végül porpúderrel tökéletesíti a sminkjét. Kedvenc trükkje, hogy púdert csak a szem alá és a T zónára tesz, mert így arcának többi része természetes fényben ragyog. Arccsontját egy ultrafinom textúrájú highlighterrel emeli ki, majd matt bronzosítóval varázsolja napcsókolttá. Igéző tekintetéhez általában feketét és hideg barna szemhéjpúdert használ.

Forrás: AFP/David Buchan

A füstös szemsminkek mestere

Jennifer imádja a füstös hatású szemsminket. Finoman körbekontúrozza szemét egy fekete szemceruzával, elsatírozza a kontúrszéleket, ügyelve arra, hogy a fekete szín intenzitása a szempillák tövében legyen. Majd fekete szemhéjpúdert visz rá, végül a hideg barnával mossa össze, hogy titokzatos és lágy maradjon tekintete. Szempilláit extrafekete, dúsító szempillaspirállal koronázza meg. Hogy még kifejezőbb legyen a tekintete, szemöldökét természetes vastagságúra igazítja, majd élénkíti a hajszínéhez illő árnyalatú szemöldökceruzával, amit alaposan, száliránynak megfelelően kifésül, hogy természetes hatású maradjon.

Forrás: AFP

Nagy hangsúlyt fektet az ajkakra

Ajkát rendszeresen radírozza, és ajakápolóval kényezteti mindennap. Érzékiségét ajak-kontúrceruzával hangsúlyozza, amivel gondosan megrajzolja a teltebb formát, majd ajka egészére satírozza a nude árnyalatot. Ezután kedvenc szerecsendió-árnyalatú rúzsával tölti fel az ajkait.

A legszebb nyári sminkek barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20150720-a-legszebb-nyari-smink-barna-szemhez-larion-oscar-trukkjei.htmlA barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!TrendThinkstockSminkbakik, amik öregítenek - kerüld el őket!http://www.life.hu/trend/20150714-sminkbakik-amik-oregitenek-larion-oscar-tipjei.htmlAkármennyire is imádsz sminkelni, vannak olyan dolgok, amiket érdemes örökre elfelejteni, főképp azért, mert éveket öregíthetnek az arcodon. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik az a 3 sminkbaki, amiket ha elkövetsz, egészen biztosan idősebbnek látszol majd. TrendThinkstockEkkora dekoltázst még soha nem láttunk! Alig győzte takargatni magát Kendall Jenner!http://www.life.hu/trend/20150715-ekkora-dekoltazst-meg-soha-nem-lattunk-alig-gyozte-takargatni-magat-kendall-jenner.htmlA villantásmániás Kardashian-lányok legújabb sokkoló szettjét Kendall Jenner prezentálta. Még a szavunk is elállt tőle.Trend--10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálrólhttp://www.life.hu/trend/20150716-190-alkalommal-rendezik-meg-balatonfureden-az-anna-balt.htmlIdén július 25-én 190. alkalommal rendezik meg Balatonfüreden az Anna-bált, ami visszahozza a régi idők hamisítatlan báli hangulatát. Íme 10 dolog, amit tudnod kell az Anna-bálról. Trend--A hónap színe: a narancssárgahttp://www.life.hu/trend/20150710-a-honap-szine-a-narancssarga.htmlNyáron a komor színek helyett válassz fehéret és élénk árnyalatokat! Idén hódít a sárga minden fajtája, a napsárga és a citromsárga után pedig most azt mutatjuk meg, hogyan viseld a narancssárga holmikat júliusban!TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20150709-5-kerdes-a-szepsegrol-csobot-adel.htmlMég csak 21 éves, de már szinte a kisujjában van a divat, a szépségápolás. Nemcsak remekül énekel, de kiváló előadó is, nem lehet rá nem odafigyelni. A Life.hu új sztárszerzőjeként hétről hétre újabb és újabb szépségtrükköket mutat be nekünk, de lássuk, mi az, ami neki beválik: sorozatunkban ezúttal Csobot Adél mesél praktikáiról.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.