Kiderült: itt fog nyugodni Schmuck Andor

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
sírhely temetés Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schmuck Andor pontosan tudja, hol fog nyugodni, a sírkőre már felvésték a nevét is.

Eléggé bizarr lehet, ha ötvenéves korunkban a nevünk már leolvasható egy sírkövön, ám Schmuck Andorral pont ez történt, hiszen annak idején ígéretet tett a 8 évvel ezelőtt elhunyt dr. Pánczél Zoltánnak arra, hogy egy helyen fognak feküdni, ha mindketten elmennek:

„Nyolc éve már, hogy az én Zoltán barátom elhunyt. Az ő személyes kérése volt, hogy mi majd egy helyen feküdjünk. Hogy ne gondolhassam meg magam, a nevem is belevésettem a sírkőbe. Alapvetően nem vagyok az a melankolikus típus, de bevallom, a halottak napja, és legfőképp a koronavírus-helyzet miatt egyre többet gondolunk az elmúlásra Eszterrel. Már-már az is megfordult a fejemben, hogy megírom a végrendeletemet, de igyekszem elhessegetni a negatív gondolatokat" – mesélte a Ripostnak Andor, aki minden egyes hónap 28-án, reggel 8 óra 30-kor kimegy a barátjához egy trombitással, aki elfújja elhunyt barátjának kedvenc dalát, a My Wayt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Sőt, megkérdezte feleségét, Eszter, hogy nyugodna-e mellette:

„Az vitán felül áll, hogy Eszter lesz a legszebb özvegy a világon. Természetesen teljesen rábíztam a kérdést, de kíváncsian vártam, mit felel. Vajon feküdne-e mellettem, ha befejeződött a földi pályafutásunk? Szerencsére egyelőre nyitottnak tűnik a dologra, de persze ez még a jövő zenéje, hiszen nagyon fiatal. Nem vitás, a miénk egy síron túli szerelem".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.