"Normális vagy?" - Törőcsik Dani kiakadt, amiért barátnője lánynak akarta öltöztetni

Forrás: RTL Klub -
vita Törőcsik Dániel Nyerő páros forgatás Bíró Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet a Nyerő Páros villájában. A szerdai adásban Törőcsik Dani és párja, Bíró Bea azért pattantak össze, mert a tetoválónak esze ágában sem volt női ruhákba öltözni, pedig párja ezt a feladatot szánta neki.

"Kedves párok! Kezdetét veszi minden idők Nyerő Páros fesztiválja, ami attól igazán különleges, egyszeri és megismételhetetlen, hogy a fő fellépői ti lesztek. Az est fénypontja, az igazi show az lesz, amikor bemutathatjátok a fesztiválra megálmodott ruhakölteményeiteket.."

-olvasta a feladatot Bea. A lányok ezután sikítva rohantak az étkezőbe, hogy kiválasszák a megfelelő kiegészítőket, majd mindenki a szobájába sietett, ugyanis csak 30 percük volt a készülődésre.

Törőcsik Dani és párja, Bíró Bea is így tett: a lány felpörögve, hadarva mondta el szerelmének, hogy ő arra gondolt, Dani lányként vonuljon végig a kifutón.

-mondta Bea, aki azt szerette volna, ha Dani neccharisnyát húz, ám erről neki más véleménye volt:

-akadt ki Dani, aki végül tényleg nem csajnak öltözött.

A páros a rövid készülődés során többször egymásnak feszült, és míg Bea túlpörögte a feladatot, Dani a maga higgadtságával és flegmaságával állt hozzá ehhez is.

Törőcsik Dani és Bíró Bea Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.