Nyugodt vagy izgalmas hét vár? - Heti horoszkóp minden csillagjegynek

csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasok kifejezetten nyugodt hétnek néznek elébe, a Halak jegyűek pedig tele lesznek energiával - nekik most minden sikerülhet!

Thinkstock
Thinkstock

Kos




Tipp: Ilyen nagyszerű alkalmat vétek lenne kihagyni, ha tényleg elkap a bátortalanság pillanata, kérj segítő tanácsot szeretteidtől.

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!



Bika



A Bika jegyébe lépő Nap számos pozitív dolgot hoz életedbe. Érzékenységed jelentősen megnőhet ezekben a napokban, beleérző-képességed, ösztönös megérzéseid jóval erősebben működhetnek, képes leszel belelátni másokba, s olvasni a környezetedben élő vagy éppen dolgozó emberek gondolataiban. Hozzájuthatsz számos olyan információhoz, amellyel nem szabad visszaélned - bár éppen megtehetnéd. Bármit, amire ráérzel, kezeld diszkréten, és ne használd fel olyanra, amivel árthatsz másoknak.

Tipp: Elég, ha elraktározod, amit hallasz vagy látsz, sokat tanulhatsz mások bolondságaiból.

Ikrek




Tipp: Mit szólnál egy hétvégi bulihoz, rég látott ismerősökkel?

Rák



Sima, könnyed hétre számíthatsz, jelentősebb bonyodalom nélkül. Bár a heti csillagállás nem okoz komoly fejtörést számodra, mégis fontossá válhat, hogy az eddig kiharcolt sikereidet ne hagyd elveszni. A hét első két napján utadba kerülhet néhány megoldásra váró probléma, de képes leszel diplomatikusan rendezni ezeket az ügyeket, sőt akár mások gondjaira is könnyen találsz megoldást. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudnál megmozgatni, élj a lehetőségeiddel.

Tipp: Ha bármilyen nagyobb beruházáson töröd a fejed, bátran vágj bele.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán



Közismert tény környezeted számára, hogy nem erős erényed a tolerancia, most mégis kedvesnek és türelmesnek kell lenned mindenkihez, akivel a napokban összehoz a sors, és az sem árt, ha kimutatod nagylelkűségedet is. Ha szükségét érzed, akkor bizony szorítsd saját érdekeidet háttérbe, és figyeld, valamint teljesítsd mások kívánságait, ez a jövőben komoly hasznodra válik! Természetesen ne feledkezz meg önmagadról és családodról sem, a hétvégét pedig töltsd valódi pihenéssel!

Tipp: Utazz el valahová, de legalább menj el egyet kirándulni.

Szűz



Magad sem érted, mi történik veled, de megszokott visszafogottságod egy csapásra odalesz! A most beköszönő héten kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, nemcsak emberi kapcsolatok, hanem bizony pénzügyek terén is. Bizonytalanság gyötörhet, nem tudod, mi lenne a helyes lépés, így eleshetsz egy-két jó lehetőségtől. Nem a képességeiddel vagy hozzáállásoddal van a probléma, hanem egyszerűen habzsolni szeretnéd a lehetőségeket, de egyszerre ennyi mindent még te sem tudsz végrehajtani.

Tipp: Csak a felét vállald annak, amit rád akarnak sózni, így biztos mindennek a végére érsz.

Mérleg



A Mérlegben jelenleg hátráló Szaturnusz okozhat neked kellemetlenségeket, így a most következő napokban egy dologra kiemelten ügyelned kell. Ne kerülj összetűzésbe senkivel, különben biztos, hogy te húzod a rövidebbet. Tudatosan kerülj minden konfliktushelyzetet! Még az is megtörténhet, hogy váratlanul kibújhat belőled a kisördög, és olyan arcodat mutathatod a világnak, amely nem is te vagy igazán. Próbálj elkerülni minden veszekedést, ne hagyd, hogy provokáljanak.

Tipp: Amint úgy érzed, vissza kell vágnod valakinek, inkább hagyd faképnél, jobban jársz!

Skorpió




Tipp: Kérd tapasztalt ember tanácsát, ha úgy véled, bizonytalan vagy bármiben!

Thinkstock
Thinkstock


Nyilas



Tüzes éneddel teljesen ellentétben álló, pihentető hét vár rád, kifejezetten nyugalmas, kiegyensúlyozott, már-már unalmas napoknak nézel elébe, s épp emiatt a vihar előtti csend hangulat miatt megerősödhetnek szorongásaid. Ha átgondolod az elmúlt heteket, hónapokat, rá kell jönnöd, hogy valójában nincs igazi ok a félelemre, ám megtörténhet, hogy karriered terén vagy családodban csapódik le összegyűlő feszültséged hatása. Ne aggódj, hisz ez az érzés csak néhány napig uralkodik rajtad, s a hétvégére el is felejted.

Tipp: Kezdd el tervezni a nyarat, épp itt az ideje!

Bak



Végre némi változás köszönt rád. Az elmúlt hetek nem kedveztek neked maradéktalanul, a most következő napok viszont jelentős fordulatot hozhatnak. Mozgalmas, történésekben gazdag időszak jön. Nem lesz egy pillanatnyi nyugalmad sem, az biztos! Mindig tele leszel szenvedéllyel, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel a saját életed. Éld meg ennek a hétnek minden érzelmi mélységét, a feszültségekkel, esetleges problémákkal együtt.

Tipp: Ne feledkezz meg a húsvéti bevásárlásról, inkább a hét elején végezd el, mint a végén!

Vízöntő



Ezen a héten kibújik belőled igazi Vízöntő éned. Bár környezeted, barátaid, családod általában erkölcsös és etikus embernek ismer, a most következő héten szinte nap mint nap előfordulhat, hogy több alapszabályt felrúgsz, elvárásokat semmibe veszel. Munkahelyeden vagy saját vállalkozásodban kiváló lehetőség adódhat, hogy karrieredet építsd, s nem leszel rest olyat tenni, amely valaki másnak akár árthat is, csak azért, hogy te előrébb juss a ranglétrán. Gondold meg, mit teszel.

Tipp: Most nem zavar, hogyha mások elől happolsz el valamit, de később lehet miatta lelkiismeret-furdalásod.

Halak



Eljött a te időd, ne hátrálj meg semmilyen nehézség elől! Nemcsak a Jupiter, hanem bizony a Merkúr is hozzásegít ahhoz, hogy tele légy temperamentummal és energiával, s ezeket az erőket képes legyél a következő héten kiválóan felhasználni. Legyen szó karrierről, családról vagy akár anyagiakról, pozitív döntések sokaságát hozhatod meg mostanában, de vedd figyelembe, hogy a hezitálás most nem jó út. Kiválóan látod meg nagyszerű lehetőségeidet. Válassz olyat, amely a legkevésbé kockázatos és a legnagyobb hasznot hozhatja neked!

Tipp: Különösen anyagiakkal összefüggésben lesznek most nagyszerű lehetőségeid, élj velük.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.