Napi horoszkóp 2024. április 20.: ma nehéz lesz visszafogni magad

mérges nő, ideges
Shutterstock -
Mars asztrológia ingerültség napi horoszkóp
A Kosnak feszültséget, a Szűznek higgadtságot hozhat a Hold.

A Szűz Hold a praktikusabb jegyeknek kedvesz, a Tűz eleműek ingerültséget, nyugtalanságot érezhetnek. Erre a Marssal alkotott fényszög is ráéerősít. Mindenestre, most érdemesebb nyelni egyet, mielőtt borítjuk a bilit, nehogy később megbánjuk szavainkat. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Hold-Mars fényszöge hozhat némi feszültséget. Nem kellene ingerülten reagálni – ezt persze te is tudod, de időnként nagyon nehéz visszafognod magad. Most mégis jobban tennéd, mert egyébként szép napod lehet(ne). 

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton a Hold föld-elmű jegyben, a Szűzben van. Most nagyon jól működnek a praktikus megközelítések, és ez neked is erősséged, te is nagyon gyakorlatias ember vagy. Így aztán ma jól érzed magad a bőrödben, és úgy érzed, hatékonyan haladsz a szombati rutinfeladatokkal. 

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ugyan csak vasárnap lesz pontos a Jupiter-Uránusz együttállás, de már ma is érezhetjük hatását. Fontos felismeréseket hoz, és már ma lehetnek olyan események, amik jelzésértékűek. Használd az intuíciódat! 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton az uralkodó bolygód, a Hold a Szűz jegyében van, és higgadtságot, praktikus hozzáállást jelez. Most nagyon jó megérzéseid, sugallataid lesznek, figyelj a belső hangra. Angyali üzenet is érkezhet!

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.