Alvás és evés nélkül kikészül Keresztes Ildikó

Forrás: Life.hu -
kiborulás Keresztes Ildikó alvás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó egy hajón tartotta jubileumi és születésnapi koncertjének és önéletrajzi könyvének a sajtótájékoztatóját. Ezen az ötvenedik életévébe lépett énekesnő nemcsak a korához való viszonyáról beszélt, hanem nemrég piacra dobott, saját nevével díszített kollekciójából is megismertünk egy darabot.

Mutatós, ujjatlan pólóban jelent meg a sajtótájékoztatón Keresztes Ildikó, aki szeptember 20-án ad jubileumi koncertet a Syma csarnokban. „Kiki felesége,Tóth Zsuzsa grafikus tervezte a nevemet viselő pólót, amelyen egy láb és egy mikrofon található, a magenta és a fekete szín dominál rajta. Először egy plakát elkészítéséhez volt szükségünk rá, majd annyira megtetszett, hogy a koncerteken, sőt néha a civil életben is ezt viselem. Több változatban készült el, van ujjatlan, ujjas, férfi és női, fekete és fehér. De mivel nem vagyok egy önreklámozó típus, elsősorban a koncerteken veszem fel” - kezdett bele az idén ötvenedik évét betöltött Ildikó, aki jól érzi magát a bőrében.

Forrás: Life.hu

"Valószínűleg a tornász múltam is hozzájárul ahhoz, hogy remekül érzem magam. Egyetlen dologra van szükségem, ez pedig az alvás, és hogy ne kelljen reggel nyolckor felkelnem” – árulta el az énekesnő, akinek alvási szokásairól könyve szerzője is tudott mesélni.

"Elmentünk beszélgetni egy wellness szállodába és a harmadik napon azon gondolkodtam, hogy miért is vagyok itt. Ildikó ugyanis délig csak aludt, addig még a függönyt sem lehetett széthúzni, és szólni sem lehetett hozzá. Elment reggelizni, majd kijelentette, hogy nem emlékszik semmire, amiről írhatnánk. A harmadik napon ihletet kapott, majd amikor elolvasta a szavait kijelentette, hogy rosszul emlékezett, nem is így történtek a dolgok. Nem volt könnyű, de megszültem a könyvet" – árulta el Koronczay Lilla, az énekesnőről szóló könyv szerzője. A sajtótájékoztatón pedig személyesen is meggyőződtünk róla, hogy az énekesnő ideges, ha éhes.

Forrás: Life.hu

"Ez a másik, ennie kell, mint egy gyereknek!” - nyugtatgatta sajtósa az éhségtől kiborult Ildikót, aki fejvesztve rohant a szendvicsek irányába.

"Általában egészségesen táplálkozom, reggel gyümölcsöt eszem, és utána jöhet a saláta és a leves minden mennyiségben. Minden nap eljárok tornázni, természetesen csak az esti órákban. A gének is segítenek, anyukám a mai napig elképesztően jól néz ki, jobban pörög, mint én. A szépészeti beavatkozások nem állnak távol tőlem, az orromat megműttettem ésfélévente Drakula-terápián veszek részt, hogy feszes maradjon a bőröm" - árulta el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.