Szabó Zsófit megvédte édesanyja

Forrás:facebook/Szabó Zsófi -
édesanya Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki! celebdzsungelében mindenki kimutatta a foga fehérjét. Szabó Zsófi sokszor támadt társaira és bírálta őket. Édesanyja úgy véli, lánya semmi rosszat nem tett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zsófi kemény szavakkal bírálta Krasznai Tündét, majd Gáspár Lacinak is nekiesett egyik este. A színésznő édesanyja úgy véli, nincs abban kivetnivaló, ha lánya maximalista.

Forrás:facebook/Szabó Zsófi

"Zsófi kemény csaj, karakán és őszinte. Azt mondják, mindenkinek dirigál, de ez nem igaz. Egyszerűen csak minden feladatot tökéletesen véghez akart vinni. Ezt hozta magával a lovassportból és abból, hogy az édesapjával már kilencévesen együtt állt a színpadon" – mondta Pálma asszony, Zsófi édesanyja a hot! magazinnak.

Zsófi egyébként már kiszabadult a dzsungelbörtönből és ezt egy gyorséttermi vacsorával ünnepelte meg. Hát, ez nem éppen Ez zsír! menü, Zsófi! "15 nap dzsungelélet után VÉGRE ismét a szállodában..." – írta a kép mellé Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.