Szarka járt a Story-gálán – értékes tárgyakat loptak a vendégektől

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
Demcsák Zsuzsa Sági Szilárd Story-gála 2015 Majka szarka lopás Story Gála Kökény Roland bombariadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombariadó, hamar lelépő celebek és lopások – nem zárult jó leltárral a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála.

Ahogy a Life.hu is megírta, a rendezvényt bombariadó szakította félbe, és a meghívott vendégeknek a folyosón kellett várakozniuk, amíg a rendőrök átvizsgálták a vacsoratermet. A vicces pletykák arról szóltak, lehet, hogy valamelyik kitiltott korábbi vendég „tréfálhatta meg" az esemény szervezőit. Majka és Demcsák Zsuzsa hamar elsiettek a gáláról. Lehet, hogy nekik volt szerencséjük, mert akik maradtak, azok súlyos árat fizettek a buliért, ha nem voltak résen – írja a Blikk.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Kökény Roland olimpiai bajnok kajakozónak eltűnt a kb. 200 ezer forint értékű mobiltelefonja, de jött hír másik telefon eltűnéséről is, Sági Szilárd gasztrokibicnek pedig a kabátját lovasította meg valaki. Ő azt mondta, beadta a ruhatárba, és onnan vihették el, a ruhatárban viszont azt állítják, nem volt ott a szakács kabátja.

„Otthon vettem észre, amikor ki akartam nyitni az ajtót, hogy nincs meg a lakáskulcsom sem, az ugyanis a kabátom zsebében volt" – panaszkodott Sági.

A bombariadónak és a lopásoknak lesz következménye, a rendőrség nyomozásba kezdett.

/1502/Story20152873139

Így tündököltek a sztárok

A Story-gála legemlékezetesebb ruhakölteményeit a Life.hu cikkében meglesheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.