Elérkezett a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála

Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu -
díjazott Story-gála 2015 esemény Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Operabál már nincs, a Story Ötcsillag Díjátadó Gála pedig idéntől közéleti eseménnyé szeretné avanzsálni magát. Nem csoda, ha szinte minden médiaszereplő igyekezett meghívót kapni. Volt, akinek sikerült. Volt, akinek nem. A helyszínen lesznek a Life.hu munkatársai is, hogy megmutathassunk mindent.

A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a magyar sztárvilág legkiemelkedőbb személyiségeinek és produkcióinak. Az értékdíjas művészeket nagy szaktekintélyű kuratórium választja ki, amelynek tagjai Halász Judit, Eszenyi Enikő, Szinetár Miklós és Presser Gábor. A közönségdíjakat pedig a Story-olvasók szavazatai alapján az előző év legnépszerűbb hazai sztárjainak adják át.

Fotó: Hámori Zsófi/Life.hu

A 2015-ös gálát a főszerkesztőt váltott sztármagazin szellemében fogalmazták és több újdonsággal is készülnek. Az esemény sztárfellépője a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst lesz. Idén a sztárokon kívül az kívül az üzleti-, gasztronómia- és sportélet kiválóságai is meghívást kaptak. Az idén először öt kategóriában osztanak közönségdíjat és három kategóriában értékdíjat. Az ötödik közönségdíjat az „Év sportolója" viheti haza.

A tavalyi díjazottak névsorát itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.